Mørk tilstand

Hvis du kigger på TikTok i et miljø med svagt lys, vil du muligvis ønske at optimere appens udseende. Ved at slå mørk tilstand til giver du appen en mørk baggrund med lys tekst. Mørk tilstand ændrer ikke, hvordan videoer ser ud på TikTok.

Bemærk: Mørk tilstand er kun tilgængelig på iOS-enheder og på din computer.

Mørk tilstand på TikTok-appen

Sådan slår du mørk tilstand til eller fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst på skærmen.
3. Tryk på Indstillinger og på privatliv.
4. Tryk på Display.
5. Vælg Mørk for at slå mørk tilstand til eller Lys for at slå mørk tilstand fra. Du kan også matche din enheds visningsindstillinger med TikTok-appen. Indstillingen Display på TikTok-appen ændres automatisk, så den matcher dine enhedsindstillinger.

Sådan slår du enhedens tilpasning til mørk tilstand til eller fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst for at gå til dine indstillinger.
3. Tryk på Indstillinger og på privatliv.
4. Tryk på Display.
5. Slå Brug enhedens indstillinger til eller fra.

Mørk tilstand til TikTok på din computer

Til TikTok på en computer kan du slå mørk tilstand til inden for følgende områder:
•  Til dig-feed
•  Følger-feed
•  Søgeresultater
•  Profil
•  Hashtag-resultater
•  Lydside
•  Videoside

Sådan slår du mørk tilstand til eller fra, når du er logget ind:
1. Vælg dit profilbillede øverst.
2. Slå Mørk tilstand til eller fra.

Sådan slår du mørk tilstand til eller fra, når du ikke er logget ind:
1. Vælg knappen Flere muligheder øverst.
2. Slå indstillingen Mørk tilstand til eller fra.