Lokationsoplysninger på TikTok

Hop til et afsnit

Placeringsoplysninger, der indsamles af TikTok  •  Hvorfor TikTok indsamler placeringsoplysninger  •  Sådan slår du Placeringstjenester til og fra i TikTok  •  Sådan sletter du specifikke placeringsdata  •  Sådan føjer du en placering til dit opslag  •  Sådan deler du feedback om en tagget placering  •  Hvorfor nogle placeringer ikke kan tagges i opslag

Placeringsoplysninger, der indsamles af TikTok

Hvis du er 18 år eller ældre og befinder dig i et område, hvor din enheds Placeringsoplysninger er tilgængelige for TikTok-appen, og når du slår Placeringstjenester til:
• Modtager vi din omtrentlige placering fra din enheds Placeringstjenester, som kan bruge GPS-data. Få mere at vide i Hjælp til Google-konto eller Apple Support. Dine omtrentlige placeringsoplysninger, som vi modtager fra din enheds Placeringstjenester, er et skøn på mindst 3 kvadratkilometer baseret på din nuværende placering. Området kan være større afhængigt type og version af det operationssystem, der kører på din enhed.
• Afhængigt af dit område kan du have muligheden for at slå præcis placering til via din enheds Placeringstjenester.

Bemærk: Afhængigt af producenten kan nogle Android-enheder bede dig om at slå præcis placering til, selv om du befinder dig i et område, hvor kun Placeringstjenester med omtrentlig placering er tilgængelige. I sådanne tilfælde vil vi fortsat sikre, at kun dine omtrentlige placeringsoplysninger bliver indsamlet.

I områder hvor din enheds Placeringstjenester ikke er tilgængelige for TikTok-appen, eller når du slår Placeringstjenester fra:
•  Vil vi fortsat estimere andre omtrentlige placeringsoplysninger baseret på dine enheds- eller netværksoplysninger, såsom SIM-kortets område, IP-adresse og enhedssystemets indstillinger.
•  Er de omtrentlige placeringsoplysninger, vi estimerer ud fra dine enheds- eller netværksoplysninger, begrænset til det land, det område, den by eller i USA det postnummer, hvor du kan være placeret.

Bemærk: Din enheds Placeringstjenester vil muligvis ikke være tilgængelige for TikTok-appen i nogle områder, såsom Australien og USA, og vil ikke være tilgængelige, hvis du angiver, at du er under 18 år.

Vi indsamler også den placering, du angiver, når du føjer en placering til dit opslag.

Hvorfor TikTok indsamler placeringsoplysninger

For at hjælpe os med at forbedre din app-oplevelse bruger vi placeringsoplysninger til de formål, der er fremsat i vores Privatlivspolitik, såsom at vise dit populære indhold i dit område og, hvor det er relevant, at vise annoncer, der kan være mere relevante for dig. Vi kan bede dig om at slå Placeringstjenester til (hvis tilgængelige for TikTok i dit område) for at give os mere nøjagtige placeringsoplysninger. For eksempel kan du blive bedt om at slå Placeringstjenester til, når du browser Til Dig-feedet, eller hvis du vil føje en placering til dit opslag. Hvis du kommer med mere nøjagtige placeringsoplysninger, hjælper du os med at vise dig endnu mere relevant indhold og endnu mere relevante annoncer.

Sådan slår du Placeringstjenester til eller fra i TikTok

Hvis Placeringstjenester er tilgængelige for TikTok i dit område, kan du vælge at slå Placeringstjenester til eller fra i dine privatlivsindstillinger.

For at slå Placeringstjenester til eller fra i TikTok:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Menu øverst, og vælg derefter Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Placeringstjenester.
4. Vælg en tilladelse til placeringsadgang til TikTok.

Afhængigt af dit område kan du have muligheden for at slå præcis placering til via din enheds Placeringstjenester.

Sådan sletter du visse placeringsdata

I områder hvor Placeringstjenester er tilgængelige for TikTok-appen, og når du slår dem til, modtager vi placeringsdata direkte fra din enheds Placeringstjenester. Vi kan også udlede mindre specifikke oplysninger om din placering fra de data, vi modtager direkte fra dine Placeringstjenester. Du kan når som helst vælge at slette de data, vi har modtage direkte fra dine Placeringstjenester.

For at slette data, som TikTok har modtaget direkte fra dine Placeringstjenester:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Menu øverst, og vælg derefter Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Placeringstjenester.
4. Tryk på Slet visse placeringsdata.

Når de er slettet, skal du huske på, at vi kan fortsætte med at opbevare mindre specifikke placeringsoplysninger, som tidligere er blevet udledt af data fra dine Placeringstjenester eller din IP-adresse, såsom den by, hvor du kan være placeret.

Sådan føjer du en placering til dit opslag

I nogle områder kan du føje en placering til dit TikTok-opslag.

For at føje en placering til dit opslag:
1. I TikTok-appen skal du oprette et opslag.
2. På skærmen Opslag skal du trykke på Placering for at søge efter en placering eller vælge et af de foreslåede steder under søgefeltet eller Placering. Disse lister over steder anbefales baseret på popularitet og nærhed.
3. Tryk på Slå op. Den taggede placering bliver vist i dit opslag.

Hvis du slår en video op uden at tilføje en placering, kan vi bede dig om at tilføje en placering for at dele yderligere oplysninger om stedet. Du kan søge efter en placering, som skal føjes til dit opslag, eller vælge et af de foreslåede landmærker eller turiststeder.

Sådan deler du feedback om en tagget placering

Hvis du finder en tagget virksomhed eller offentlig placering på TikTok med unøjagtige placeringsoplysninger, kan du dele feedback for at foreslå en ændring. Du kan kun foreslå ændringer af virksomhedsplaceringer eller offentlige placeringer, såsom restauranter og parker.

Sådan deler du feedback om en tagget placering:
1. Tryk på den taggede placering i opslaget i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Del.
3. Tryk på Foreslå en redigering, og følg instruktionerne for at indsende.

Hvorfor nogle placeringer ikke kan tagges i et opslag

Hvis du ikke kan føje en placering til dit opslag eller finde videoer, der er relateret til en placering, kan det skyldes, at vi måske ikke har den pågældende placering tilgængelig endnu, eller at vi begrænser visse placeringer i forhold til at blive fundet eller tagget i opslag for at beskytte vores brugeres sikkerhed.