Skift dit kaldenavn

Et kaldenavn på TikTok er navnet på din konto foruden dit brugernavn. Dit kaldenavn bliver vist i forskellige områder i TikTok, herunder Til dig-feeden, fanen Venner, kommentarer og direkte beskeder. Alle TikTok-konti skal have et kaldenavn.

Så skifter du dit kaldenavn:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på
Rediger profil.
3. Tryk på
Navn.
4. Indtast dit ønskede kaldenavn. Du kan indtaste op til 30 tegn. Husk, at kaldenavne skal overholde vores Retningslinjer for Fællesskabet.
5. Tryk på
Gem.

Bemærk: Dit kaldenavn kan kun skiftes én gang i løbet af 7 dage.