Send en gave under en LIVE på TikTok

Du kan sende en gave under en TikTok LIVE for at reagere og vise din værdsættelse af producentens indhold i realtid.

For at sende en gave skal du købe Mønter. Når du sender en gave, vil værdien i mønter af denne gave blive trukket fra din kontos saldo.

Bemærk:
•  Du skal være 18 år eller ældre (eller 19 i Sydkorea) for at købe og bruge Mønter, som giver dig mulighed for at sende gaver.
•  Gaver er kun tilgængelige i udvalgte lande.
•  Gaver kan ikke sendes til LIVE-videoer fra regeringskonti, politikerkonti, politiske partikonti og andre konti af offentlig interesse. Disse konti kan heller ikke sende gaver til LIVE-videoer.
•  Afsendelse af gaver er underlagt vores Politik om Virtuelle Genstande.

Sådan sender du en gave under en LIVE

1. Tryk på knappen Gave nederst under en LIVE.
2 Vælg den gave, du gerne vil sende.
3. Hvis du har brug for at genopfylde dine Mønter, skal du trykke på Genopfyld og følge instruktionerne for at gennemføre betalingen.
4. Tryk på Send under gaven.