Send en gave til en TikTok-video

Du kan sende en gave til en video på TikTok for at reagere og vise din værdsættelse af producentens indhold.

For at sende en gave skal du købe Mønter. Når du sender en gave, vil værdien i mønter af denne gave blive trukket fra din kontos saldo.

Bemærk:
•  Du skal være 18 år eller ældre (eller 19 i Sydkorea) for at købe og bruge Mønter, som giver dig mulighed for at sende gaver
•  Gaver er kun tilgængelige i udvalgte lande.
•  Afsendelse af gaver er underlagt vores Politik om Virtuelle Genstande.
•  Du kan kun sende gaver til videoer via personlige konti. Forretningskonti, regeringskonti, politikerkonti og konti for politiske partier samt alle andre konti af offentlig interesse er ikke berettigede til at sende eller modtage gaver på deres indhold.

Sådan sender du en gave til en video på TikTok

1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Kommentarer på en video.
2. Tryk på knappen Gave ved siden af Tilføj kommentar. Hvis du ikke kan se gaver, er videoen ikke berettiget til at modtage gaver på nuværende tidspunkt.
3. Vælg den gave, du gerne vil sende.
4. Hvis du har brug for at købe flere Mønter, skal du trykke på Genopfyld og følge instruktionerne for at gennemføre betalingen.
5. Skriv en kommentar, og tryk på Send.