TikTok LIVE-kampagne

TikTok LIVE-kampagner er salgsfremmende programmer for LIVE-funktioner, der drives af TikTok. Både værter og seere opfordres til at deltage i disse kampagner for at få mere ud af LIVE-funktionerne. Vinderne I LIVE-kampagner kan modtage særlige belønninger!

LIVE-kampagner indeholder normalt flere komponenter, såsom brugeropgaver, kampagneranglister osv. I en LIVE-kampagne, der indeholder en rangliste, giver deltagelse i LIVE-kampagnen dig mulighed for at blive inkluderet i kampagnens rangliste, uanset det valg, du har foretaget i ranglisteindstillingen under dine LIVE-indstillinger. Men hvis du ikke ønsker at blive vist på kampagnens rangliste, kan du fravælge det ved at trykke på "frameld" på kampagnens landingsside.