TikTok LIVE-gengivelser

Hop til et afsnit

Tilgå dine TikTok LIVE-videooptagelser  •  Sådan downloader du en TikTok LIVE-gengivelse  •  Sådan sletter du en TikTok LIVE-gengivelse  •  Hvorfor gemmer TikTok LIVE-videoer  •  Hvor længe er TikTok LIVE-gengivelse tilgængelige?

Sådan får du adgang til dine TikTok LIVE-videoer gengivelser

Når du har afsluttet din LIVE video, vil LIVE-gengivelse være tilgængelig fra LIVE Center. Du kan derefter vælge at gense din LIVE video, downloade den til din enhed eller slette den.

For at få adgang til dine LIVE gengivelser:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Producentværktøjer.
4. Tryk på fanen
LIVE for at åbne LIVE Center, og tryk derefter på Genafspilninger.

Sådan downloader du en TikTok LIVE-gengivelse

Sådan downloader du en LIVE gengivelse til din enhed:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Producentværktøjer.
4. Tryk på fanen
LIVE for at åbne LIVE Center, og tryk derefter på Genafspilninger.
5. Find den LIVE-gengivelse, du vil downloade, og tryk derefter på
Download.

Sådan sletter du en TikTok LIVE-gengivelse

Sådan sletter du en LIVE gengivelse:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Producentværktøjer.
4. Tryk på fanen
LIVE for at åbne LIVE Center, og tryk derefter på Genafspilninger.
5. Find den LIVE-gengivelse, du vil slette, og tryk derefter på
Slet.

Hvorfor gemmer TikTok LIVE-videoer

Vi gemmer LIVE-videoer til:
•  At gøre LIVE-gengivelser tilgængelige til download.
•  Forbedre og udvikle begrænsning af indhold på TikTok.
•  Forebygge og reagere på potentielt skadeligt indhold på platformen i overensstemmelse med vores Retningslinjer for Fællesskabet. For yderligere oplysninger, se vores Privatlivspolitik.

Hvor længe er TikTok LIVE-gengivelser tilgængelige?

LIVE-genafspilninger er tilgængelige i 30 dage, og du kan til enhver tid slette dem fra Genafspilninger i LIVE Center.