Hvad er TikTok LIVE?

Hop til et afsnit

Om TikTok LIVE  •  Hvem kan bruge LIVE på TikTok?  •  Sådan ser du en LIVE på TikTok  •  Sådan sender du LIVE på TikTok

Om TikTok LIVE

TikTok LIVE giver seere og producenter mulighed for at interagere i realtid. Som producent kan du have adgang til LIVE-funktioner såsom effekter, være vært for flere gæster, moderering, LIVE-gaver og andre indstillinger. Som seer kan du støtte dine yndlingsproducenters LIVE-indhold ved at se deres LIVE-videoer, abonnere på deres LIVE-fællesskaber, deltage i chatten, reagere på deres LIVE med virtuelle gaver og meget mere.

Bemærk: LIVE- og gavefunktionerne er i øjeblikket ikke tilgængelige alle steder.

Hvem kan bruge LIVE på TikTok?

For at bruge LIVE på TikTok skal du:
•  Være 18 år eller derover for at sende LIVE.
•  Være 18 år eller ældre (eller 19 år i Sydkorea) for at sende eller modtage gaver under en LIVE.
•  Have 1.000 følgere for at sende LIVE (kan variere fra område til område).

Husk at følge TikToks retningslinjer for fællesskabet og tjenestevilkår for at skabe et sjovt, positivt og sikkert miljø på TikTok.

Sådan ser du en LIVE på TikTok

For at se en LIVE skal du åbne TikTok-appen og trykke på LIVE øverst for at se videoer fra producenter, der er LIVE i øjeblikket. Du kan også se LIVE-videoer, der vises i dine Til Dig- og Følger-feeds, Indbakke, søgeresultater og andre producenters profiler.

Sådan sender du LIVE på TikTok

1. Tryk på knappen Tilføj opslag + i bunden.
2. Tryk på LIVE i bunden.
3. Tilføj en titel, et filter, en effekt, eller juster andre LIVE-værktøjer og -indstillinger.
4. Tryk på send LIVE for at starte din LIVE.
Bemærk: Du kan også justere LIVE-værktøjer og -indstillinger, herunder sikkerhedsindstillinger, under din LIVE.

Når du er klar til at afslutte din LIVE, skal du trykke på knappen Afslut LIVE øverst og derefter på Afslut nu.