Forbind til tredjepartsapps

Gå til en sektion

Om at oprette forbindelse til tredjepartsapps  •  Sådan opretter du forbindelse til en tredjepartsapp  •  Oplysninger, som en tredjepartsapp kan anmode om adgang til  •  Sådan får du vist og fjerner tilsluttede tredjepartsapps  •  Sådan anmelder du en tredjepartsapp eller -tjeneste

Om at oprette forbindelse til tredjepartsapps på TikTok

Du kan bruge dine TikTok-kontooplysninger med visse tredjepartsprogrammer (apps) for at gøre det lettere at dele dit indhold. Du kan f.eks. bruge dine TikTok-oplysninger til at logge ind på en tredjepartsapp for at få et hurtigt og sikkert login eller oprette forbindelse til apps, så du lettere kan tilføje originale lyde og musik.

Tredjepartsapps er apps eller hjemmesider, der ikke er udviklet eller ejet af TikTok. De kan omfatte applikationer som musik-, dating- eller shoppingapps. Et par ting, du skal huske, når du bruger TikTok til at logge ind på en tredjepartsapp:
•  Appen tilgår nogle af dine TikTok-kontooplysninger.
  ༚  For eksempel deler vi bestemte kontooplysninger som dit profilbillede og dit viste navn, så du kan bruge TikTok til at logge ind på en tredjepartsapp.
  ༚  Du kan se, hvilke oplysninger tredjepartsappen skal have adgang til, før du accepterer at oprette forbindelse, så du kan beslutte, om du vil oprette forbindelse til appen. Du kan også fravælge visse oplysninger, f.eks. deling af dine videoer.
•  Du kan se, hvilke apps du har oprettet forbindelse til, og fjerne deres adgang i din TikTok-kontos sikkerhedsindstillinger.

Et par begrænsninger, når det kommer til at oprette forbindelse til en tredjepartsapp:
•  TikTok skal være tilgængelig i dit land.
•  Du skal opfylde alderskravene for dit land.

Bemærk: For bedre at beskytte din onlineoplevelse bør du undgå oprette forbindelse med din TikTok-konto til ukendte tredjepartsapps. Du bør også gennemgå de apps, du har oprettet forbindelse til, regelmæssigt og fjerne alle apps, som du ikke længere bruger.

Sådan opretter du forbindelse til en tredjepartsapp

Hvis du forbinder din TikTok-konto med en tredjepartsapp, vil du se TikTok som en mulighed på deres login-skærm. Hvis du gerne vil bruge dine TikTok-oplysninger til at logge ind eller oprette forbindelse til appen:
1. Når du logger ind på appen eller hjemmesiden, skal du vælge knappen TikTok (der står typisk Fortsæt med TikTok eller Log ind med TikTok).
2. Du vil blive ført til enten TikTok-appen eller TikToks hjemmesiden. Hvis du ikke er logget på TikTok, bliver du bedt om at logge ind.
3. Du vil se de oplysninger, du deler med tredjepartsappen. Hvis du vil gennemgå oplysningerne, skal du vælge Rediger adgang.
  ༚  Nogle oplysninger er påkrævet, og du kan ikke fravælge dem. Du vil se Påkrævet ved siden af disse oplysninger.
༚  Hvis du kan fravælge, skal du trykke eller klikke for at slå fra eller til.
4. Tryk eller klik på Godkend. Du kan også vælge Annuller, hvis du ikke vil oprette forbindelse til din TikTok-konto.

Oplysninger, som en tredjepartsapp kan anmode om adgang til

Når du vælger at forbinde TikTok med en tredjepartsapp, vil appen bede dig om adgang til nogle af dine oplysninger. Husk, at før du accepterer at bruge TikTok til at logge ind på en anden app, vil du se de oplysninger, som appen beder om adgang til, hvilket kan omfatte:
Husk, at før du accepterer at bruge TikTok til at logge ind på en anden app, vil du se de oplysninger, som appen anmoder om adgang til. Dette kan omfatte dit:
•  Profilbillede (også kendt som din avatar). Tredjepartapps kan se dit TikTok-profilbillede og kan bruge det som dit profilbillede i tredjepartsappen eller på tredjepartshjemmeside.
•  Visningsnavn. Tredjepartsapps kan se dit navn på TikTok og kan bruge det til ting som din profil på deres app eller hjemmeside. De har ikke adgang til dit brugernavn. (Dit brugernavn er det navn, der vises på din profil og i dit profillink, som andre kan bruge til at tagge eller finde dig).

Bemærk: For at logge ind på en tredjepartsapp vil TikTok give appen en unik identifikator, der er knyttet til din konto. Unikke identifikatorer hjælper TikTok og tredjepartsapps med at bekræfte eller verificere, hvem du er på tværs af apps.

Nogle apps kan også bede om adgang til dine offentlige TikTok-videoer. Det betyder, at tredjepartsapps kan se dine offentlige TikTok-videoer og give dig mulighed for at slå dine videoer op i deres app eller på deres hjemmeside. Et par ting, du skal vide:
•  Du behøver ikke at give adgang til dine offentlige videoer for at oprette forbindelse til en tredjepartsapp.
•  Du kan fravælge at dele dine videoer, når du tilmelder dig appen. Du kan også fjerne appens adgang i sikkerhedsindstillingerne på din TikTok-konto.
•  Din TikTok-video vil have TikTok-vandmærket, når du slår den op i en anden app eller på en anden hjemmeside.

Bemærk: Vi deler ikke din TikTok-adgangskode med nogen tredjepartsapps. Vi anbefaler, at du gennemgår appens vilkår og betingelser og privatlivspolitik, inden du giver dem tilladelse til at oprette forbindelse til din TikTok-konto.

Sådan får du vist og fjerner tilsluttede tredjepartsapps

Du kan se, hvilke tredjepartsapps du har oprettet forbindelse til med TikTok, og fjerne disse apps i dine indstillinger. Du bør regelmæssigt gennemgå de apps, du har oprettet forbindelse til, og fjerne dem, du ikke længere bruger. Sådan ser og fjerner du en tilsluttet tredjepartsapps tilladelser:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Sikkerhed.
5. Tryk på Administrer apptilladelser.
6. Tryk på den app, du gerne vil gennemgå. Herfra kan du:
   ༚  Se, hvad appen har tilladelse til (for eksempel: Adgang til dine profiloplysninger).
   ༚  Trykke på Fjern adgang for at fjerne appen.

Sådan anmelder du en tredjepartsapp eller -tjeneste

Hvis du føler dig utilpas med en tilsluttet app eller gerne vil ændre, hvad appen kan få adgang til, kan du fjerne appen. Hvis du mener, at dine data bliver misbrugt af appen, f.eks. til at skabe spam, bedes du kontakte os på tiktokplatform@tiktok.com.

Da TikTok ikke ejer eller driver tredjepartsapps, bedes du kontakte appens udviklere, hvis der er et problem med de pågældende apps, som du vil have løst.