Forældre og værger

TikTok er tilgængelig for personer på 13 år og derover (eller andre aldre som angivet i vores privatlivspolitik og tjenestevilkår). Hvis du befinder dig i USA, og du har et barn under 13 år, kan de oprette en konto for at få adgang til en TikTok-oplevelse, der er skræddersyet til dem.

For yderligere oplysninger om digital sikkerhed, herunder vores værktøjer til sikkerhed og privatliv, kan du besøge Vejledning til værger i vores sikkerhedscenter.

Bemærk: Hvis du er forælder eller værge, og du gerne vil have TikTok til at slette kontoen for dit barn under 13 år, kan du kontakte os via vores online anmeldelsesformular. Men hvis du befinder dig i USA, skal du kontakte os via denne webformular til privatlivet.