Anmeld en foreslået søgning

Når du søger efter noget på TikTok, viser vi nogle forslag, der forudsiger, hvad du måske søger efter. Hvis du ser et søgeforslag på TikTok, som du mener overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, bedes du anmelde det til os.

For at anmelde en foreslået søgning:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Søg øverst på skærmen.
2. Indtast det, du leder efter, i søgefeltet. Du vil se forslag under din søgning.
3. Tryk og hold nede på den foreslåede søgning, du vil anmelde.
4. Tryk på Anmeld, og følg instruktionerne.