Anmeld konti for mindreårige på TikTok

TikTok er tilgængelig for personer på 13 år og derover (eller andre aldre i visse områder som angivet i vores privatlivspolitik og tjenestevilkår). Personer under 13 år, der befinder sig i USA, kan oprette en konto for at få adgang til en TikTok-oplevelse, der er skræddersyet til dem. Hvis du mener, at nogen på TikTok er under 13 år eller har en konto, der ikke er i den aldersmæssigt passende tilstand (hvis personen befinder sig i USA), bedes du anmelde det til os.

For at anmelde en mistænkt mindreårig TikTok-konto:
1. Gå til personens profil på TikTok.
2. Tryk på knappen Del øverst (eller klik på knappen Flere muligheder ... i en webbrowser).
3. Vælg Anmeld.
4. Vælg Anmeld konto, og vælg derefter Bruger kan være under 13 år gammel.
5. Vælg Indsend.

Eller, hvis du befinder dig i USA:
1. Gå til vores online anmeldelsesformular.
2. Vælg emnet Anmeld en mindreårig bruger.
3. Indtast kontooplysningerne, og klik på Indsend.

Til forældre og værger
Hvis du er forælder eller værge, og du gerne vil have TikTok til at slette kontoen for dit barn under 13 år, kan du kontakte os via vores online anmeldelsesformular. Men hvis du befinder dig i USA, skal du kontakte os via denne webformular til privatlivet.