Tilføj dit eget

Hop til et afsnit

Hvad er Tilføj din på TikTok?  •  Sådan opretter du en Tilføj din  •  Sådan svarer du på en Tilføj din  •  Sådan administrerer du Tilføj din på din profil

Hvad er Tilføj din på TikTok?

Tilføj din giver dig mulighed for at interagere med andre på TikTok gennem en prompt, som du kan tilføje til din video eller svare på.

Sådan opretter du en Tilføj din

Sådan tilføjer du en prompt til din video:
1. Tryk på knappen Tilføj opslag + i TikTok-appen, og optag eller upload en video.
2. Tryk på knappen
Tilføj din på redigeringsskærmen. Du kan også finde Tilføj din i Stickers på redigeringsskærmen.
3. Indtast en prompt om et hvilket som helst emne, eller vælg en af de foreslåede prompter. Disse prompts foreslås ud fra populære emner.
4. Afslut redigeringen af din video, og tryk på
Næste.
5. Skriv en beskrivelse
,og juster videoindstillingerne. Tryk så på Slå op.

For at tilføje en prompt direkte fra en anden video:
1. Gå til en video, der indeholder en Tilføj din-prompt, og tryk på knappen for at få vist yderligere detaljer.
2. Tryk på
Nyt emne for at gå til kameraskærmen.
3. Indtast en prompt om et hvilket som helst emne, eller vælg en af de foreslåede prompter. Disse prompts foreslås ud fra populære emner.
4. Optag din video, og tryk på
Næste.
5. Skriv en beskrivelse, og juster videoindstillingerne. Tryk så på
Slå op.

Husk på at:
•  Tilføj din er synlig for alle, og alle på TikTok kan interagere med dem. Hvis du svarer på en Tilføj din, kan du justere privatlivsindstillingen for din video, hvis du ikke ønsker, at alle skal se den.
•  Vi sender dig notifikationer i indbakken i appen, når nogen reagerer på din opfordring. Hvis du ikke ønsker at få notifikationer, kan du slå beskeder i appen fra
for omtaler og tags.
•  Du kan ikke slette en Tilføj din-knap fra din video, når du først har slået den op. Hvis du ikke ønsker, at din video skal associeres med Tilføj din, kan du ændre videoens privatlivsindstilling eller slette din video.
•  Vi kan tilføje en Tilføj din-knap til din video, hvis den indeholder et populært emne for at invitere andre til at interagere med dit indhold. Vi giver dig en notifikation om denne opdatering, og hvis du ønsker at fjerne denne knap fra din video, kan du kontakte os via notifikationen.

Sådan svarer du på en Tilføj din

Hvis du ser en video, der indeholder en Tilføj din-prompt, kan du svare på den direkte ved at lave en ny video.

For at svare på en prompt:
1. Gå til en video, der indeholder en Tilføj din-prompt, og tryk på knappen for at få vist yderligere detaljer.
2. Tryk på
Tilføj din for at lave en video.
3. Afslut redigeringen af din video, og tryk på
Næste.
4. Skriv en beskrivelse, og juster videoindstillingerne. Tryk så på
Slå op.

Vigtige ting at vide, når du svarer på en Tilføj din:
•  Producenten af den oprindelige Tilføj din, jeres fælles venner og andre, der har reageret, får en notifikation om dit opslag.
•  Afhængigt af din videos privatlivsindstillinger kan dit profilbillede være synligt for andre på knappen Tilføj din, og din video kan også være synlig for andre sammen med andre svar.

Sådan administrerer du Tilføj din

Du kan se hele den Tilføj din, som du har tilføjet og blev inviteret til.

For at se alle de Tilføj din, du har interageret med:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Menu☰ øverst på siden.
3. Tryk på Producentværktøj.
4. Tryk på Tilføj din i Mere værktøj.
   ༚  På fanen Tilføjet vil du se alle dine Tilføj Din-opslag anført. Hvis du endnu ikke har slået nogen op, kan du oprette et nyt emne ved at trykke på Nyt emne.
   ༚  På fanen Skal tilføjes vil du se prompter, som du blevet inviteret til at lave. Vælg en prompt, der skal føjes til emnet.

Sådan administrerer du dine privatlivsindstillinger for Tilføj din:
1. Tryk på Tilføj din efter at have trykket på Producentværktøj.
2. Tryk på knappen Flere valgmuligheder ….
3. Vælg, hvem der kan invitere dig til at føje noget til et emne: Alle, Følgere, Venner eller Ingen.