Kameraværktøjer

Gå til en sektion

Vend  •  Hastighed  •  Videolængde  •  Timer  •  Blitz  •  Zoom

Vend

Sådan ændrer du kameraets retning under optagelsen:

1. Tryk på Vend øverst til højre på kameraskærmen.
2. Kameraet vil skifte til det forreste eller bageste kamera.

Hastighed

Sådan indstilles eller justeres hastigheden under optagelse:

1. Tryk på Hastighed øverst til højre på kameraskærmen.
2. Find hastighedsmulighederne over den røde optageknap.
3. Angiv den ønskede hastighed.

Bemærk: Hastighederne 0,3x og 0,5x vil reducere videohastigheden, 1x er den normale optagelseshastighed og 2x og 3x vil gøre videohastigheden hurtigere.

Videolængde

Dine videoer på TikTok kan være forskellige længder:
• Videoer, du opretter på TikTok, kan være op til 60 sekunder lange.
• Videoer, du uploader, kan være op til 3 minutter lange.

For videoer, der er optaget i din TikTok-app:
1. Tryk på + nederst.
2. Vælg 15 s eller 60 s i bunden.
   •  Hvis du vælger 15 s, stopper din videooptagelse automatisk efter 15 sekunder.
   •  Hvis du vælger 60 s, kan du stoppe optagelsen til enhver tid. Alternativt stopper din video automatisk optagelsen efter 60 sekunder.
3. Tryk på den røde knap for at starte og stoppe optagelsen, og tryk derefter på afkrydsningsfeltet.
4. Tryk på Juster klip øverst til højre.
5. Skub den røde bjælke til venstre eller højre for at indstille den tid, der er nødvendig for din video. Bemærk: Hvis du vælger en lyd, før du optager eller uploader din video, bestemmes videolængden af lydlængden.

For videoer, du uploader:
I Android- eller iPhone-appen
1. Tryk på +  nederst for at oprette en video.
2. Tryk på Upload nederst.
3. Vælg den video, du vil uploade, og tryk derefter på Næste.
4. Skub den røde bjælke til venstre eller højre for at indstille den tid, du vil have din video til at vare.

På din computer
1. Klik på [skyikonet] øverst til højre
2. Klik på Vælg video, der skal uploades.
3. Vælg den video, du vil uploade.
Når du uploader en video på din computer, vil hele din video blive uploadet. For at ændre længden af videoen skal du uploade din video fra din Android- eller iPhone-app.

For videoer, der er længere end 60 sekunder, vil enkelte funktioner ikke være tilgængelige lige nu:
•  Duet
•  Stitch Bemærk: Videoer, der er længere end 60 sekunder, kan ikke indeholde andres indhold.

Timer

Brug timeren til at optage videoer uden at holde optageknappen nede.

Sådan optager du med timeren:

1. Tryk på Timer, som er placeret på højre sidepanel.
2. Vælg din foretrukne videovarighed ved at markere stoppunktet.
3. Tryk på Start nedtælling. Appen tæller ned og begynder derefter at optage. Stop optagelsen når som helst ved at trykke på optageknappen.

Blitz

Sådan slår du blitz til under optagelse:

1. Tryk på + nederst på skærmen for at oprette en video.
2. Tryk på Blitz for at slå lyset til, og tryk igen for at slukke lyset.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig, når du bruger dit bagkamera (ikke i selfietilstand).

Zoom

Sådan zoomer du ind eller ud, mens du optager:

1. Hold nede på kameraskærmen.
2. Hold nede og bevæg i én retning for at zoome ud.
3. Hold nede og vend tilbage til den oprindelige position for at zoome ind.

En anden måde at zoome på er:

1. Åbn kameraskærmen ved at trykke på +.
2. Spred fingrene eller knib dem sammen for at zoome ind eller ud.