Henvis til en video

Hop til et afsnit

Sådan krediterer du en producent eller en video på TikTok  •  Sådan krediterer du en TikTok-video  •  Sådan krediterer du en producent i din TikTok-video  •  Sådan krediterer du efter at du har slået en TikTok-video op

Om at kreditere en producent eller en video på TikTok

Hvis du lægger en video op, der er inspireret af en anden producent, eller hvis en anden producent er med i videoen, kan du nævne videoen eller producenten i din videobeskrivelse eller kommentar for at give kredit til den pågældende producent. Det giver mulighed for at anerkende og hylde de skabere, der har skabt trends eller originalt indhold, for deres indhold.

Sådan krediterer du en TikTok-video

Sådan giver du anerkendelse til en TikTok-video:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Videoer på skærmen Slå op.
2. Vælg den video, du vil kreditere, under fanen Lyd, Slået op, Liked eller Favoritter, og tryk på Bekræft. Du kan også kopiere videoens URL-adresse og indsætte den i beskrivelsen af dit opslag.
3. Skriv en beskrivelse, juster videoindstillingerne, og tryk på Slå op. Den valgte video vises i indlægsbeskrivelsen, og producenten får besked.

Bemærk: Du kan kreditere op til 3 videoer.

Sådan krediterer du en producent i din TikTok-video

For at give kredit til en person på TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Omtal på skærmen Slå op.
2. Indtast producentens navn eller brugernavn i søgefeltet, eller rul for at vælge en producent fra din Venner og Følgere liste.
3. Skriv en beskrivelse, juster videoindstillingerne, og tryk på Slå op. Producenten vil blive nævnt i indlægsbeskrivelsen, og producenten vil blive informeret.

Sådan giver du anerkendelse efter at have slået en TikTok-video op

Hvis du allerede har offentliggjort en video, og du ønsker at give kredit til en producent, kan du nævne producenten i en kommentar.

For at give kredit i en kommentar:
1. I TikTok-appen skal du, trykke på Kommentarer på din video.
2. I kommentarfeltet skal du trykke på Omtal knappen for at søge efter og tagge producenten.
3. Tryk på knappen Slå op. Producenten vil blive nævnt i kommentaren, og vedkommende vil blive underrettet.