Sådan laver du et opslag

Spring til et afsnit

Sådan slår du en video op på TikTok  •  Sådan slår du et foto op på TikTok  •  Sådan slår du tekst op på TikTok

Du kan oprette forskellige typer opslag på TikTok, heriblandt video-, foto- og tekstopslag.

Sådan slår du en video op på TikTok

Sådan slår du en video op:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Tilføj opslag + nederst.
2. Vælg en maksimal længde for din video. Eller tryk på Upload for at tilføje videoer fra din enhed, og fortsæt til trin 4.
3. Tryk på knappen Optag, og når du er færdig, skal du trykke på knappen Fortsæt ✓ nederst.
4. Tilføj filter, lyd, tekst, stickers, effekter og mere, eller brug avancerede redigeringsværktøjer.
5. Tryk på Din Story for at slå dine Stories op, eller på Næste for at foretage yderligere redigeringer, herunder:
   ༚  Tilføj beskrivelse
   ༚  Tilføj hashtags
   ༚  Giv folk tags
   ༚  Tilføj en placering
   ༚  Tilføj link
   ༚  Administrer privatlivsindstillinger
6. Tryk på Slå op for at offentliggøre din video, eller tryk på Kladder for at gemme den. Dine kladder er kun synlige for dig på din profil.

Få mere at vide om, hvordan du administrerer, hvem der kan se dine opslag.

Sådan slår du et foto op på TikTok

Sådan slår du et foto op fra din enhed:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Tilføj opslag + nederst.
2. Tryk på Foto og derefter på Upload for at vælge fotos fra din enhed. Du kan tilføje op til 35 fotos.
3. Tryk på Næste. Stryg for at skifte fotos og foretage redigeringer. Du kan tilføje filter, lyd, tekst, stickers eller beskære dine fotos.
4. Tryk på Din Story for at slå op til dine Stories eller Næste igen for at foretage yderligere redigeringer, herunder:
   ༚  Rediger forside
   ༚  Tilføj beskrivelse
   ༚  Tilføj hashtags
   ༚  Giv folk tags
   ༚  Tilføj en placering
   ༚  Tilføj link
   ༚  Administrer privatlivsindstillinger
5. Tryk på Slå op for at offentliggøre dit opslag, eller tryk på Kladder for at gemme den. Dine kladder er kun synlige for dig på din profil.

Sådan slår du et live-foto op:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Tilføj opslag + nederst.
2. Tryk på knappen Optag for at tage et foto.
3. Tilføj filter, lyd, tekst, stickers, effekter og mere, eller brug avancerede redigeringsværktøjer.
4. Tryk på opslagsindstillingerne nederst for at administrere, hvem der kan se dit opslag.
5. Tryk på Din Story for at slå op til dine Stories, eller tryk på knappen Udført ✓ nederst for at slå op til feedet.

Sådan slår du tekst op på TikTok

Sådan slår du tekst op:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Tilføj opslag + nederst.
2. Tryk på Tekst.
3. Indtast din tekst, og juster tekststørrelse, stilen, justeringen, skrifttypen og farven. Tryk på Udført for at fortsætte.
4. Tryk på Stickers for at tilføje stickers, emojis, eller søg efter animerede GIF'er.
5. Træk for at flytte stickeren. For at slette den skal du trække den til knappen Slet øverst på skærmen, indtil den er valgt, og så slippe.
6. Foretag yderligere redigeringer, f.eks. af baggrundsfarven og opslagsindstillingerne.
7. Tryk på Slå op til feed eller Din Story for at udføre. Ellers kan du trykke på knappen Kladder for at gemme og redigere den senere.