TikTok-stories

Om TikTok-stories

TikTok Stories giver dig mulighed for at dele dit daglige liv med dine følgere på en kort, autentisk og intim måde med rammer for oprettelse af indhold på op til 15 sekunder, der forsvinder efter 24 timer fra opslagstidspunktet.

Lav din første TikTok-video, og bliv en del af et fællesskab af kreative, samarbejdende og trendsættende producenter!

Hvordan laver man en TikTok Story?

Sådan opretter du en ny TikTok Story:
1. Tryk på + nederst på skærmen.
2. Brug TikTok-kameraet.
3. Tilføj lyde, effekter, filtre eller andre kameraværktøjer.
4. Start din video ved at trykke på knappen Optag, tag et billede ved at trykke på knappen Billede på skærmen eller upload via knappen Upload.
5. Optag dit indhold.
6. Tryk på Slå op på Story.
7. Foretag yderligere ændringer på opslagssiden.
8. Slå din første Story op i dag