Se videoer i en playliste

Playlister til producenter er en funktion på TikTok, der giver producenter mulighed for at kategorisere deres offentlige videoer i playlister for at gøre det nemmere for dig at se relaterede videoer i en serie.

Bemærk: Oprettelse af en playliste er ikke tilgængelig for alle lige nu.

Se videoer på en playliste fra en video

Når du ser en video, kan du se Playliste nederst i videoen. Det betyder, at videoen er på en playliste, og du kan se alle de relaterede videoer.
1. I din TikTok-app skal du trykke Playliste nederst i videoen.
2. Tryk på en af videoerne på playlisten for at begynde at se den.
3. Du kan rulle op eller ned for at se flere videoer på playlisten.

Bemærk: Rækkefølgen af videoer i en playliste kan ændres af producenten.

Se en playliste fra en andens profil

Hvis du besøger en persons profil, vil du se personens playlister øverst på deres videofane.
1. I din TikTok-app skal du gå til en producents profil med playlister.
2. Tryk på en playliste under fanen Videoer for at begynde at afspille.
3. Herfra kan du:
  •  Trykke på Playliste nederst i videoen for at se resten af videoerne på playlisten.
  •  Rul op eller ned for at se flere videoer på playlisten.