Verificerede konti på TikTok

Gå til en sektion

Hvad er TikTok-bekræftelse?  •  Sådan ser du, om en konto er bekræftet på TikTok  •  Sådan bliver du bekræftet på TikTok  •  Sådan anmoder du om at blive bekræftet på TikTok  •  Kan du bede om at få fjernet din bekræftelse?  •  Hvor meget koster det at blive bekræftet?  •  Hvorfor fjerner TikTok måske bekræftelsen?

Hvad er TikTok-bekræftelse?

Hvis du følger din yndlingssanger, brand, berømthed eller professionelle sportshold på TikTok, har du måske lagt mærke til et blåt flueben ved siden af deres brugernavn. Dette er et bekræftet symbol eller badge, som TikTok giver dig for at gøre det lettere for dig at træffe velovervejede valg om det indhold, du ser, eller de konti, du følger.

Hvis du bliver godkendt til bekræftelse af TikTok, vil du modtage et 'bekræftet'-badge. Et 'bekræftet'-badge betyder, at vi har bekræftet, at kontoen tilhører den person eller det brand, den repræsenterer. På den måde kan du være sikker på, at de bekræftede konti, du følger, er præcis dem, de udgiver sig for at være, og ikke en parodi eller en fankonto. Som producent er det bekræftede badge med til at opbygge tillid hos dine følgere. Uanset om du er en privatperson, nonprofit, institution, virksomhed eller officiel brandside, tilføjer det bekræftede badge et klart og tydeligt niveau i TikToks fællesskab.

Sådan ser du, om en konto er bekræftet på TikTok

Et bekræftet badge er det blå flueben, der vises ved siden af en TikTok-kontos brugernavn i søgeresultater og på profilen.

Hvis en konto ikke har det bekræftede badge ved siden af brugernavnet, men viser det et andet sted på profilen (f.eks. i biografien), er det ikke en bekræftet konto. Kun vi kan sætte bekræftede badges på TikTok-konti, og de vil altid blive vist det samme sted.

Verificeret konto

Verificeret konto

Sådan bliver du bekræftet på TikTok

Du kan udfylde en ansøgning om TikTok-bekræftelse for at komme i betragtning til et 'bekræftet'-badge. Vi vurderer en række faktorer, inden vi tildeler et 'bekræftet'-badge, f.eks. om kontoen er aktiv, autentisk, bemærkelsesværdig og unik. Vi tager ikke højde for antallet af følgere eller likes på en konto, når vi tildeler et 'bekræftet'-badge.

Nogle af de kontokrav, vi tager i betragtning ved bekræftelse, omfatter:
•
Aktivitet: Din konto skal være logget ind inden for de seneste 6 måneder.
•
Autenticitet: Din konto repræsenterer en rigtig person, virksomhed eller enhed. Vi accepterer kun én bekræftelse pr. virksomhed eller person, undtagen i unikke situationer, såsom sprogspecifikke konti eller andre brandede og tilknyttede konti. Hvis du er en virksomhed, institution eller enhed, skal det e-maildomæne, du angiver i din ansøgning, repræsentere dig, såsom @tiktok.com. Hvis du ikke kan oplyse dit e-maildomæne, kan vi bede om yderligere dokumentation. Dit brugernavn bør også ligne din virksomheds navn.
•
Fuldstændighed: Din konto skal være offentlig og have en udfyldt profil med brugernavn, bio, profilfoto og mindst én video.
•
Bemærkelsesværdig: Du skal være omtalt i flere nyhedskilder. Vi betragter ikke pressemeddelelser og sponsorerede eller betalte medier.
•
Sikkerhed: Din konto skal have 2-trinsbekræftelse med en bekræftet e-mail. Dette sørger for, at kontoen bevarer den autentiske ejer og er beskyttet mod dårlige aktører. Se, hvordan du slår 2-trinsbekræftelse til.

Det er også vigtigt, at alle konti, også bekræftede, overholder vores retningslinjer for fællesskabet og tjenestevilkår for at sørge for, at TikTok forbliver en sikker og sjov platform for alle, og bekræftede konti er ingen undtagelse. Et 'bekræftet'-badge indebærer ikke en godkendelse fra TikTok, og vi forbeholder os ret til at nægte eller tilbagekalde bekræftelse på konti, der opfylder nogen af ovenstående kriterier gennem kunstig eller ikke-autentisk aktivitet.

Derudover kontakter vi ikke brugere direkte via e-mail, direkte beskeder eller andre former for kommunikation for at anmode om en ansøgning om et 'bekræftet'-badge. Hvis du modtager en mistænkelig e-mail eller anden besked, hvor du bliver bedt om at bekræfte din konto, bedes du anmelde problemet.

Sådan anmoder du om at blive bekræftet på TikTok

Sådan anmoder du om bekræftelse af din TikTok-konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
konto, tryk derefter på bekræftelse.
   ༚  Hvis du er registreret som en virksomhedskonto, kan du kun ansøge om en virksomhedsbekræftelse.
   ༚  Hvis du er registreret som en personlig konto, kan du ansøge om personlige bekræftelser og institutionsbekræftelser.
5. Følg trinene i appen for at indsende en anmodning om at blive bekræftet.

For at understøtte din ansøgning om et 'bekræftet'-badge skal du fremlægge troværdig skriftlig mediedækning, såsom nyhedsartikler. Hvis vi ikke tildeler dig et TikTok-bekræftelsesbadge efter at have gennemgået din ansøgning, kan du indsende en ny anmodning. Husk, at vi først gennemgår efterfølgende anmodninger om at blive bekræftet efter 30 dage.

Bemærk: Denne funktioner er ikke tilgængelig overalt i øjeblikket. Hvis du ikke kan indsende en anmodning om at blive bekræftet i appen, kan du indsende en anmodning via vores onlineformular.

Kan du bede om at få fjernet din bekræftelse?

Det er i øjeblikket ikke muligt at anmode om at få fjernet dit bekræftede badge. Vi fjerner dog dit bekræftede badge, hvis du ændrer dit brugernavn.

Hvor meget koster det at blive bekræftet?

Det koster ikke noget at blive bekræftet. Enhver enhed, der hævder at sælge TikTok-bekræftelser, er ikke associeret med os.

Hvorfor fjerner TikTok måske bekræftelsen?

Vi kan til enhver tid og uden varsel fjerne et bekræftet badge. Nogle årsager til fjernelse kan omfatte:
•  Kontoen er overført til en anden ejer, hvilket medfører at bekræftelsen ikke er autentisk.
•  Brugernavnet er blevet ændret, så kontoejeren skal ansøge om bekræftelse igen.
•  Kontotypen skiftede mellem erhverv, privat eller institution.
•  Kontoen har gentagne gange eller i alvorlig grad overtrådt vores retningslinjer for fællesskabet og tjenestevilkår.