Omtaler på TikTok

Spring til et afsnit

Hvad er omtaler på TikTok?  •  Sådan omtaler du andre på TikTok  •  Sådan styrer du, hvem der kan omtale dig

Hvad er omtaler på TikTok?

Omtaler giver dig mulighed for at tagge andre i dine kommentarer, stories, opslag og undertekster. Du kan omtale alle med en TikTok-konto, så længe de tillader andre at omtale dem, uanset om deres konto er privat eller offentlig. Personer, du omtaler, vil få besked og sendes videre til indholdet, hvor du har omtalt dem.

Sådan omtaler du andre på TikTok

For at omtale andre:
I et opslag
1. I TikTok-appen skal du optage eller uploade dit indhold.
2. Fra skærmen med forhåndsvisning skal du vælge en af følgende muligheder for at omtale andre:
   ༚  Tryk på skærmen, og skriv @ efterfulgt af kaldenavnet på den person, du vil omtale, eller vælg fra listen over foreslåede konti (ikke tilgængelig for tekstopslag).
   ༚  Tryk på knappen Tekst på siden, og skriv @ efterfulgt af kaldenavnet på den person, du vil omtale, eller vælg fra listen over foreslåede konti (ikke tilgængelig for tekstopslag).
   ༚  Tryk på knappen Stickers på siden, og vælg stickeren Omtal, og skriv derefter kaldenavnet på den person, du vil omtale, eller vælg fra listen over foreslåede konti.
3. Foretag yderligere redigeringer, og slå op for at afslutte.

I en kommentar
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, du vil dele med andre.
2. Tryk på knappen Kommentarer på siden af videoen.
3. Tryk på knappen Omtal i kommentarbjælken, og skriv kaldenavnet på den person, du vil omtale, eller vælg fra listen over foreslåede konti.
4. Tryk på knappen Slå kommentar op.

I en opslagsbeskrivelse
1. Efter oprettelse og redigering af dit indhold skal du fortsætte til skærmen Slå op.
2. Tryk på @ Omtal, og søg efter den person, du vil omtale, eller vælg fra listen over foreslåede konti.
3. Tilføj din opslagsbeskrivelse og hashtags, eller foretag yderligere redigeringer, og tryk derefter på Slå op.

Husk, at hvis du omtaler nogen i et opslag, vil du modtage notifikationer, når deres venner (følgere, som de også følger) synes godt om eller kommenterer på opslaget.

Sådan styrer du, hvem der kan omtale dig

Du kan vælge, hvem der kan omtale dig i deres kommentarer, stories, foto-opslag eller beskrivelser af videoer.

For at administrere indstillingerne for dine omtaler:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Menu ☰ øverst, og vælg derefter Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Privatliv.
4. Tryk på Omtaler og tags.
5. Tryk på Omtaler, og vælg derefter den person, du vil tillade at omtale dig. Du kan vælge Alle, Personer, du følger, Venner (følgere, som du også følger) eller Ingen.