Tumma tila

Jos selailet TikTokia hämärässä, haluat ehkäpä optimoida sen ulkoasua olosuhteiden mukaan. Tumma tila tekee sovelluksen taustasta tumman ja teksteistä vaaleita. Tumma tila ei muuta sitä, miltä videot näyttävät TikTokissa.

Huomautus: Tumma tila on käytettävissä vain iOS-laitteilla ja tietokoneilla.

Tumma tila TikTok-sovelluksessa

Tumman tilan poistaminen käytöstä:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidasta profiilia.
2. Napauta yläreunan valikkopainiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Näyttö.
5. Valitse joko Tumma ottaaksesi tumman tilan käyttöön tai Vaalea poistaaksesi sen käytöstä.

Voit myös sovittaa laitteesi ulkoasuasetukset TikTok-sovelluksen ulkoasuasetuksiin. TikTok-sovelluksen Näyttö-asetus vaihtuu automaattisesti vastaamaan laitteesi asetuksia.

Tumman tilan laiteasetusten vastaavuuden käyttöönotto ja käytöstä poisto:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidasta profiilia.
2. Siirry asetuksiin napauttamalla yläreunan valikkopainiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Näyttö.
5. Säädä laiteasetusten käyttö mieleiseksesi.

Tumma tila TikTokille tietokoneella

Tumma tila toimii tietokoneella näillä TikTokin alueilla:
•  Sinulle-syöte
•  Seurataan-syöte
•  Hakutulokset
•  Profiili
•  Hashtag-tulokset
•  Äänisivu
•  Videosivu

Tumman tilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä, kun olet kirjautuneena sisään:
1. Valitse profiilikuvasi yläreunasta.
2. Ota Tumma tila käyttöön tai poista se käytöstä.

Tumman tilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä, kun et ole kirjautunut sisään:
1. Valitse yläreunan lisää vaihtoehtoja -painike.
2. Säädä Tumma tila -asetusta mielesi mukaan.