Julkisen tai yksityisen tilin valitseminen

TikTokissa voit valita joko yksityisen tai julkisen tilin.

Yksityinen tili

Jos valitset yksityisen tilin, valitset ihmiset, joiden sallit
•  seurata sinua
•  katsoa videoitasi, LIVE-videoitasi, esittelyitäsi ja tykkäyksiäsi
•  nähdä seuraajien ja seurattavien luettelot
Muut eivät voi duetoida, parsia ja ladata videoitasi.

Julkinen tili

Valitsemistasi yksityisyysasetuksista riippuen julkaisusi voivat olla kenen tahansa nähtävillä ja jaettavissa TikTokissa ja sen ulkopuolella riippumatta siitä, onko hänellä TikTok-tili. Kuka tahansa voi
•  seurata sinua
•  katsoa videoitasi, LIVE-videoitasi, esittelyitäsi ja tykkäyksiäsi
•  nähdä seuraajien ja seurattavien luettelot
Yksityisyysasetuksistasi riippuen muut voivat myös osallistua duettoon ja parsia ja ladata videoitasi. Sisältösi voi esiintyä hakukoneissa, blogeissa, sosiaalisen median julkaisuissa ja uutissivustoilla.

Muutama olennainen asia yksityisistä ja julkisista tileistä:
•  Kuka tahansa TikTokissa tai sen ulkopuolella voi nähdä myös nimesi, käyttäjätunnuksesi ja profiilikuvasi.
•  Muut voivat etsiä tiliäsi.
•  Voit aina rajoittaa julkaisujesi näkyvyyttä yksitellen muuttamalla videoasetuksia, ja vain valitsemasi yleisö näkee julkaisusi.
•  Voit valita, ketkä voivat kommentoida videoitasi ja ketkä voivat lähettää sinulle yksityisviestejä, ja päättää, suositellaanko tiliäsi muille.

TikTok-tilin määrittäminen yksityiseksi tai julkiseksi:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta yläreunan Valikko-paniketta ☰.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Yksityisyys.
4. Kytke Yksityinen tili päälle tai pois.

Voit lukea lisää yksityisyydestäsi tietosuojakeskuksessa.