Alkuperäisten äänien poistaminen

Jos olet lisännyt TikTokiin alkuperäisen äänen, voit poistaa sen halutessasi, myös siinä tapauksessa että muut sisällönluojat ovat jo käyttäneet ääntä videoissaan. Kun poistat äänen, se poistetaan pysyvästi kaikista sitä käyttävistä videoista, myös omistasi.

Alkuperäisen äänen poistaminen TikTokista

Poista äänesi kaikista TikTok-videoista näin:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa videon alareunassa näkyvää ääntä siirtyäksesi alkuperäiselle äänen näytölle.
2. Napauta yläreunan Jaa-painiketta.
3. Napauta Poista ääni ja vahvista sitten äänen poisto kaikista sitä käyttävistä videoista valitsemalla Poista seuraavalla näytöllä. Tämä käsittää omat videosi sekä muut ääntäsi käyttävät videot. Videoiden luojille ilmoitetaan äänen poistamisesta heidän videoistaan.