TikTokin julkaisujen katseluhistoria

Voit ottaa asetuksissa käyttöön Julkaisujen katseluhistoria -asetuksen, jonka avulla näet, mitkä TikTok-tilit ovat katselleet julkaisujasi. Kun otat tämän asetuksen käyttöön, seuraamasi käyttäjät, joilla on tämä asetus myös käytössä, näkevät sen, että olet katsellut heidän julkaisujaan. Kaikkien julkaisujesi katseluhistoriassa näytetään vain katselut edellisen seitsemän päivän ajalta.

Näet julkaisujen katseluhistoriassa katselut seuraavilta käyttäjiltä:
1. Näet ne käyttäjiltä, jotka seuraavat sinua, ovat ottaneet julkaisujen katseluhistorian käyttöön ja ovat katsoneet julkaisujasi.
2. Näet ne käyttäjiltä, jotka eivät seuraa sinua, mutta ottaneet julkaisujen katseluhistorian käyttöön ja ovat lisäksi tykänneet julkaisuistasi tai kommentoineet niitä. Ota huomioon, että tämä näytetään julkaisujen katseluhistoriassa riippumatta siitä, onko asetus käytössä vai ei.

Huomautus: tätä toimintoa voivat käyttää vain vähintään 16-vuotiaat käyttäjät, joilla on enintään 5 000 seuraajaa.

Miten julkaisujen katseluhistoria otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä?

Voit ottaa Julkaisujen katseluhistoria -asetuksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä yksityisyysasetuksissasi. Voit ottaa Julkaisujen katseluhistoria -asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä asetuksissa seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen oikeasta alakulmasta Profiili.
2. Avaa asetukset napauttamalla oikean yläkulman kolmen viivan kuvaketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Yksityisyys ja napauta sitten Postausnäytöt.
5. Ota Julkaisujen katseluhistoria -asetus käyttöön tai poista se käytöstä napsauttamalla sen vieressä olevaa valitsinta. Ota huomioon, että kommenttisi ja tykkäyksesi näytetään muille katseluina, vaikka poistat Julkaisujen katseluhistoria -asetuksen käytöstä.