Videoiden yksityisyysasetukset

Voit käyttää erilaisia yksityisyysasetuksia TikTokissa jakamissasi videoissa myös silloin, jos olet asettanut tilisi julkiseksi. TikTok-videot voi joko asettaa kaikkien katseltavaksi, niiden näkyvyyttä voi rajoittaa vain kavereihin tai seuraajiin, tai niistä voi tehdä yksityisiä, jolloin vain sinä itse voit katsoa videoitasi. Voit myös säätää asetuksiasi myöhemmin, jos muutat mielesi.

Kaikkien videoiden täytyy olla Yhteisömme suuntaviivojen mukaisia. Jos havaitsemme käytäntöjämme rikkovan videon, poistamme sen alustaltamme.

Valitse, ketkä voivat katsella videoitasi

Näin voit muuttaa uuden julkaisun yksityisyysasetusta:
1. Luo video.
2.
Julkaisunäytöllä voit valita, ketkä voivat nähdä videosi.
•  Jos tilisi on julkinen, voit asettaa videosi näkyväksi
kaikille niin TikTokissa kuin sen ulkopuolellakin, kavereille (eli seuraajillesi, joita myös seuraat takaisin) tai vain itsellesi.
•  Jos tilisi on yksityinen, voit asettaa videosi näkyväksi
seuraajillesi, kavereillesi (eli seuraajillesi, joita myös seuraat takaisin) tai vain itsellesi.

Näin voit muuttaa aiemmin julkaisemasi videon yksityisyysasetusta:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, jonka asetuksia haluat päivittää. Videosi löytyvät
profiilistasi.
2. Napauta videon laidasta löytyvää
Lisää vaihteohtoja... -painiketta.
3. Napauta alalaidan
Yksityisyysasetukset-kohtaa. Sinun täytyy mahdollisesti sipaista vasemmalle.
4. Voit valita videosi yleisön kohdasta
Ketkä voivat katsoa tämän videon.
•  Jos tilisi on julkinen, voit asettaa videosi näkyväksi
kaikille niin TikTokissa kuin sen ulkopuolellakin, kavereille (eli seuraajillesi, joita myös seuraat takaisin) tai vain itsellesi.
•  Jos tilisi on yksityinen, voit asettaa videosi näkyväksi
seuraajillesi, kavereillesi (eli seuraajillesi, joita myös seuraat takaisin) tai vain itsellesi.

Huomautus: videoidesi katselukerrat vastaavat kaikkia niiden tähän mennessä keräämiä katselukertoja. Yksityisyysasetusten muuttamisella ei ole vaikutusta videon katselukertojen määrään. Jos videosi käsittelee tai sivuaa teemoja, jotka eivät välttämättä sovi kaikille katsojille, suosittelemme merkitsemään videon asianmukaisella tunnisteella. Alle 18-vuotiaat käyttäjät eivät voi katsella rajoitettua sisältöä. Näin voimme estää lapsia ja nuoria altistumasta sisällölle, joka ei ehkä sovi heidän ikäisilleen.

Sisällön saavutettavuus

Jos luot sisältöä TikTokiin, se saattaa näkyä muille käyttäjille ympäri maailman minkä tahansa alustan ominaisuuden yhteydessä siinäkin tapauksessa, ettei ominaisuus ole käytettävissä omalla alueellasi. Tämä koskee sekä jo tilisi kautta TikTokiin julkaisemaasi sisältöä että tulevaisuudessa julkaisemaasi sisältöä.