Tietoa tästä mainoksesta

TikTokissa työskentelemme jatkuvasti luodaksemme luotettavan tilan viihteelle ja luovalle itseilmaisulle. Olemme sitoutuneet kertomaan avoimesti keräämistämme tiedoista ja siitä, miten niitä käytetään, luottamuksen rakentamiseen yhteisömme kanssa. Tähän kuuluu tiedot, joita keräämme ja käytämme mainontaan. Pyrimme viestimään mainoskäytännöistämme yksinkertaisesti ja suoraan Tietoa tästä mainoksesta -paneelin kautta.

Lisätietoja TikTok-mainoksista:
1. Pidä TikTok-sovelluksessa mainosta painettuna tai napauta videon reunassa olevaa Jaa-painiketta.
2. Napauta Tietoa tästä mainoksesta.

Lisätietoja siitä, miten TikTok näyttää mainoksia, on Mainosten avoimuusoppaassamme.