Hallitse TikTokin ulkopuolisia tietojasi

Siirry osioon

Tietojesi käyttäminen  •  Näin katkaiset yhteyden mainostajiin ja muodostat yhteyden uudelleen  •  Näin tyhjennät tiedot TikTokin ulkopuolisesta toiminnastasi

Tietojesi käyttäminen

Voit muuttaa mainosasetuksiasi ja tapaa, jolla mainostajat jakavat tietojasi, mukaan lukien TikTokin ulkopuolinen toimintasi. Näet TikTokissa aina mainoksia, jotka perustuvat Tietosuojakäytännössämme kuvattuihin tietoihin.

Näin katkaiset yhteyden mainostajiin ja muodostat yhteyden uudelleen

Voit katkaista yhteyden mainostajiin, jos haluat lopettaa mainosten räätälöinnin kyseiseltä mainostajalta peräisin olevien TikTokin ulkopuolisten tietojesi perusteella. Voit muodostaa yhteyden mainostajiin uudelleen milloin tahansa.

Voit katkaista yhteyden mainostajiin tai muodostaa yhteyden uudelleen seuraavasti:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Mainokset.
5. Napauta
Katkaise yhteys mainostajiin. Jos tietojasi on saatavilla mainostajilta, näkyviin tulee luettelo mainostajista, joiden kanssa olet äskettäin ollut vuorovaikutuksessa.

Yhteyden katkaiseminen:
   ༚  Poista asetus käytöstä haluamiesi mainostajien vierestä.
Yhteyden muodostaminen uudelleen:
   ༚  Napauta Mainostajat, joiden yhteyden olet katkaissut, ja valitse mainostajat, joihin haluat muodostaa yhteyden ottamalla käyttöön mainostajan nimen vieressä olevan asetuksen.

Näin tyhjennät tiedot TikTokin ulkopuolisesta toiminnastasi

Voit tyhjentää mainostajien kanssamme jakamat tiedot TikTokin ulkopuolisesta toiminnastasi 24 tunnin välein.

Näin tyhjennät toimintatiedot:
4. Napauta
Mainokset.
5. Napauta
Tyhjennä toiminta.
6. Napauta
Vahvista.