Tietojesi pyytäminen

Siirry osioon

Omien tietojen lataaminen  •  Omien tietojen siirtäminen

Omien tietojen lataaminen

Voit ladata kopion TikTok-tiedoistasi, joihin voivat kuulua muun muassa käyttäjänimesi, videohistoriasi, kommenttihistoriasi ja yksityisyysasetuksesi.

Näin voit ladata TikTok-tietosi:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alalaidassa.
2. Napauta ylälaidan valikkopainiketta (☰) ja sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Tili.
4. Napauta Lataa tietosi.
5. Valitse tiedostomuoto ja napauta sitten Pyydä tietoja.

Lähetettyäsi pyynnön luomme tiedoistasi tiedoston, jonka voit ladata Lataa tietosi -välilehdeltä. Ilmoitamme sinulle sovelluksessa, kun se on valmis ladattavaksi. Huomaa, että tiedoston valmistelu voi kestää muutaman päivän.

Näin voit ladata TikTok-tietosi:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan valikkopainiketta (☰) ja sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Tili.
4. Napauta Lataa tietosi.
5. Napauta yläreunan Lataa tietosi -painiketta. Täältä näet pyyntösi tilan. Kun tiedostosi on valmis, se on ladattavissa enintään neljän päivän ajan.

TikTok-tietopyynnön peruuttaminen:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan valikkopainiketta (☰) ja sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Tili.
4. Napauta Lataa tietosi.
5. Napauta yläreunan Lataa tiedot -kohtaa ja sitten pyyntösi vierestä löytyvää Peruuta-painiketta.
6. Vahvista peruutus napauttamalla Peruuta vienti. Peruutuksen jälkeen TikTok-tietojesi vienti päättyy, etkä saa kopiota tiedostostasi. Voit pyytää tietojasi uudelleen milloin tahansa.

Huomautus: jotkin tiedot eivät ehkä ole ladattavissa, kuten muiden tietosuojaan vaikuttavat tiedot. Käsittelyaikojen vuoksi joidenkin tietoluokkien enintään 24–48 tuntia vanhat tiedot eivät välttämättä sisälly tiedostoosi. Voit laatia uuden pyynnön hieman myöhemmin, jos haluat sisällyttää tiedostoon uudempia tietoja.

Jos sinulla on kysyttävää tietopyynnöstäsi, voit ottaa meihin yhteyttä verkkolomakkeemme kautta. Riippuen asuinpaikastasi sinulla voi olla useampia vaihtoehtoja, joilla ottaa meihin yhteyttä. Ne on lueteltu tietosuojakäytäntömme Ota meihin yhteyttä -osiossa.

Omien tietojen siirtäminen

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla saattaa olla mahdollisuus valtuuttaa kolmas osapuoli siirtämään TikTok-tietosi (kuten julkaisusi, profiilisi, tiedot toiminnastasi ja yksityisviestisi) palveluunsa puolestasi.

Voit sallia kolmannelle osapuolelle joko kertaluonteisen tai jatkuvan tietojesi käyttöoikeuden. Pidäthän mielessä, että jos päätät sallia jatkuvan käyttöoikeuden, kolmannen osapuolen säännöllinen tietojesi käyttöoikeus saattaa pysyä voimassa kaikkien niiden tietojen osalta, joita annat kyseisen kolmannen osapuolen siirtää.

Noudata aina huolellista harkintaa ennen kuin päätät siirtää tietojasi jollekin kolmannelle osapuolelle. Tietojesi suojaaminen on tärkeää. Jotta tietosi pysyvät turvassa, anna nämä luvat vain sellaiselle kolmannelle osapuolelle, johon luotat.

Voit halutessasi sallia kaikkien TikTokin tarjoamien tietojen käyttöoikeudet. Tämä saattaa olla tarpeellista esimerkiksi siinä tapauksessa, jos haluat synkronoida kaikki profiilisi tiedot useiden alustojen välillä. Voit myös halutessasi siirtää vain tiettyjä tietoluokkia:
•  Profiilitietosi ja TikTok-julkaisusi.
•  Tiedot toiminnastasi, kuten katsomistasi, tykkäämistäsi ja kommentoimistasi videoista.
•  Yksityisviestit sinun ja muiden TikTok-tilien välillä.

TikTok for Developers -verkkosivustoltamme löydät lisätietoa näistä tietoluokista ja siitä, mitä kaikkea niihin kuuluu.

Näin voit siirtää tietosi:
1. Avaa kolmannen osapuolen datapalvelusovellus. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan TikTok-tilillesi.
2. Valitse siirrettävät tietoluokat ja napauta Jatka.
3. Palaa kolmannen osapuolen sovellukseen varmistamaan, että tietosi on siirretty.

Kannattaa myös selvittää, kuinka voit tarkastella ja poistaa yhdistettyjä kolmannen osapuolen sovelluksia, joille olet antanut tietojesi käyttöoikeudet.