Lahjan lähettäminen TikTok-videoon

Voit lähettää lahjan TikTok-videoon reaktiona ja osoittaaksesi arvostuksesi sisällönluojan luomuksille.

Sinun on ostettava Kolikoita, jotta voit lähettää Lahjan. Kun lähetät Lahjan, sen arvo Kolikoissa vähennetään saldostasi.

Huomautus:
•  Sinun on oltava vähintään 18-vuotias (tai 19 Etelä-Koreassa) ostaaksesi ja käyttääksesi Kolikoita, joilla voit ostaa Lahjoja sisällönluojille lähetettäviksi.
•  Lahjat ovat käytettävissä vain tietyissä maissa.
•  Lahjojen lähettämiseen sovelletaan virtuaalisia esineitä koskevaa käytäntöämme.
•  Lahjoja voi lähettää videoihin vain henkilökohtaisilta tileiltä. Yritystileiltä, hallitusten, poliitikkojen tai poliittisten puolueiden tileiltä tai muilta yleishyödyllisiksi katsotuilta tileiltä ei ole sallittua lähettää Lahjoja muiden sisältöön, eikä niille ole sallittua myöskään vastaanottaa Lahjoja muilta käyttäjiltä.

Ohje Lahjan antamiseen TikTok-videon kautta

1. Napauta TikTok-videon Kommentit-painiketta.
2. Napauta Lisää kommentti -kohdan viereltä löytyvää Lahja-painiketta. Jos lahjoitusmahdollisuus ei ole näkyvillä, se tarkoittaa, ettei video ole kelvollinen vastaanottamaan Lahjoja tällä hetkellä.
3. Valitse lähetettävä Lahja.
4. Jos sinun täytyy ostaa lisää Kolikoita, napauta Lataus ja suorita maksu noudattamalla annettuja ohjeita.
5. Kirjoita kommentti ja napauta Lähetä.