Moderointi TikTok LIVEssä

Siirry osioon

Tietoa TikTok LIVEn moderoinnista  •  Kuinka moderoida TikTok LIVEssä

Tietoa TikTok LIVEn moderoinnista

TikTok LIVEn sisällönluojana tai moderaattorina voit tehdä ilmoituksia katsojista tai mykistää, rajoittaa tai estää katsojia, jotka rikkovat Yhteisön suuntaviivojamme tai lähettävät ei-toivottuja viestejä LIVE-chatissa. Sisällönluojat voivat myös lisätä ihmisiä moderaattoreiksi auttamaan katsojien hallinnassa LIVEn aikana.

Huomautus:
•  Vain kelpoisuusvaatimukset täyttävät sisällönluojat voivat esiintyä LIVEnä TikTokissa.
•  Moderaattorit voivat käyttää moderointiasetuksia vain, jos sisällönluoja on myöntänyt heille moderointioikeudet.
•  Jos haluat esiintyä LIVEnä verkkoselaimella, sinun täytyy ladata LIVE Studio (Windows) tai OBS Studio (Linux, Mac tai Windows).
•  LIVE-moderaattoreilla ei tarvitse olla pääsyoikeuksia LIVE Studioon tai OBS Studioon, kun he moderoivat verkkoselaimen kautta.

Kuinka moderoida TikTok LIVEssä

Sisällönluojana tai moderaattorina voit hallita katsojia ennen LIVEä tai sen aikana suoraan LIVE-asetuksistasi tai -keskustelusta.

TikTok LIVE -asetukset

TikTok-sovellus
1. Napauta alareunassa olevaa Lisää julkaisu + -painiketta.
2. Napauta alareunassa olevaa LIVE -painiketta.
3. Napauta Asetukset.
4. Valitse haluamasi asetukset seuraavista asetuksista:
   ༚  Moderaattorit: Lisää tai poista moderaattoreita. Kun olet lisännyt moderaattoreita, voit antaa heille oikeuden käyttää tiettyjä asetuksia. Tämä asetus on vain sisällönluojien käytettävissä.
   ༚  Yleisön hallinta-asetukset: Ota tämä asetus käyttöön tai poista se käytöstä, jos haluat rajoittaa LIVE-lähetyksen vähintään 18-vuotiaille katsojille. Tämä asetus on vain sisällönluojien käytettävissä.
5. Napauta Esiinny LIVEnä aloittaaksesi LIVEsi. Näet lisää moderointiasetuksia napauttamalla alareunassa Lisää ja sitten Asetukset:
   ༚  Mykistetyt tilit: poista mykistys tileiltä, jotka oli aiemmin mykistetty LIVEn aikana.
   ༚  Estetyt tilit: poista tilit, joita on aiemmin estetty katsomasta LIVEä.
Kun siirryt esiintymään LIVEnä, moderaattorit, joille on myönnetty oikeudet, voivat käyttää moderointi- ja kommenttiasetuksia napauttamalla LIVE-videon alareunassa Jaa ja sitten Asetukset.

Verkkoselain
1. Ennen LIVEä tai sen aikana napsauta Asetukset-painiketta LIVE-keskustelupaneelissa.
2. Napsauta Moderointiasetukset, ja valitse sitten haluamasi asetukset seuraavista asetuksista:
   ༚  Moderaattorit: Lisää tai poista moderaattoreita. Kun olet lisännyt moderaattoreita, voit antaa heille oikeuden käyttää tiettyjä asetuksia. Tämä asetus on vain sisällönluojien käytettävissä.
   ༚  Mykistetyt tilit: poista mykistys tileiltä, jotka oli aiemmin mykistetty LIVEn aikana.
   ༚  Estetyt tilit: Poista estot tileiltä, joita on aiemmin estetty katsomasta LIVEä.

TikTok LIVE -keskustelu

TikTok-sovellus
1. Napauta LIVE-videon aikana sen katsojan profiilia, jota haluat hallita keskustelussa, ja napauta sitten Lisää-painiketta. Voit myös napauttaa hänen kommenttiaan.
2. Valitse, miten haluat hallita tätä katsojaa, ja noudata annettuja ohjeita:
   ༚  Tee ilmoitus: tee ilmoitus katsojan kommentista.
   ༚  Mykistä: Mykistä katsojan tili tietyksi ajaksi. Hänelle ilmoitetaan, että hänet on mykistetty, eikä hän voi lähettää kommentteja,ennen kuin mykistyksen kesto on päättynyt tai mykistys on poistettu.
   ༚  Estä: Estä katsojan tiliä katsomasta LIVEä. Hänelle ilmoitetaan, että hänet on estetty, eikä hän voi katsoa kyseisen sisällönluojan LIVE-videoita, ellei estoa poisteta.
   ༚  Lisää moderaattori: Lisää tämä katsoja LIVEn moderaattoriksi. Kun olet lisännyt moderaattoreita, voit antaa heille oikeuden käyttää tiettyjä asetuksia. Tämä asetus on vain sisällönluojien käytettävissä ja näkyy vain, jos napautat katsojan profiilia keskustelussa.

Verkkoselain
1. Napsauta LIVE-videon aikana sen katsojan profiilia, jota haluat hallita keskustelussa, ja napsauta sitten Lisää-painiketta. Voit myös napsauttaa hänen kommenttiaan.
2. Valitse, miten haluat hallita tätä katsojaa, ja noudata annettuja ohjeita:
   ༚  Lisää moderaattoriksi: Lisää tämä katsoja LIVEn moderaattoriksi. Kun olet lisännyt moderaattoreita, voit antaa heille oikeuden käyttää tiettyjä asetuksia. Tämä asetus on vain sisällönluojien käytettävissä.
   ༚  Tee ilmoitus kommentista: tee ilmoitus katsojan kommentista.
   ༚  Mykistä: Mykistä katsojan tili tietyksi ajaksi. Hänelle ilmoitetaan, että hänet on mykistetty, eikä hän voi lähettää kommentteja,ennen kuin mykistyksen kesto on päättynyt tai mykistys on poistettu.
   ༚  Estä: Estä katsojan tiliä katsomasta LIVEä. Hänelle ilmoitetaan, että hänet on estetty, eikä hän voi katsoa kyseisen sisällönluojan LIVE-videoita, ellei estoa poisteta.