TikTok LIVE -kampanja

TikTok LIVE -kampanjat ovat TikTokin järjestämien LIVE-tapahtumien mainoskampanjoita. Sekä katsojia että sisällönluojia kannustetaan osallistumaan näihin kampanjoihin LIVE-tapahtumista nauttimiseksi. LIVE-kampanjoiden voittajat voivat saada erikoispalkintoja!

LIVE-kampanjat sisältävät yleensä useita komponentteja, kuten käyttäjien tehtäviä, kampanjan tulostaulun jne. Jos LIVE-kampanja sisältää tulostaulun, LIVE-kampanjaan osallistumalla voit päästä kampanjan tulostaululle riippumatta siitä, minkä asetuksen olet valinnut LIVE-asetusten sijoitusasetukselle. Jos et halua olla mukana kampanjan tulostaululla, voit estää tämän valitsemalla poistumispainikkeen LIVE-kampanjan aloitussivulla.