TikTokin monen vieraan LIVE

Siirry osioon...

Monen vieraan TikTok LIVEt  •  Ohjeet vieraiden kutsumiseen TikTok LIVEen  •  Näin voit hallita usean vieraan LIVEn asetuksia TikTokissa  •  Vieraiden poistaminen TikTok LIVEstä  •  TikTokin LIVE-tapahtumien kutsujen hyväksyminen  •  TikTok LIVEen liittyminen

Monen vieraan TikTok LIVEt

Monen vieraan LIVE -ominaisuuden avulla sisällönluojat voivat hostata vierailevia tähtiä LIVEissään. Katsojat voivat lähettää pyyntöjä päästä vierailemaan LIVEen, tai sisällönluoja voi itse kutsua rajoitetun määrän vieraita LIVEensä. Vieraat voivat ottaa osaa videokuvan tai pelkän äänen välityksellä. Muut katsojat voivat lähettää lahjoja LIVEn hostaajalle ja vieraille LIVE-videon aikana.

Ohjeet vieraiden kutsumiseen TikTok LIVEen

Näin vieraiden kutsuminen TikTok LIVEen onnistuu:
1. Kun LIVEsi on käynnissä, napauta ruudun alareunan Monta vierasta -painiketta.
2. Napauta Kutsu ja valitse vieraasi muiden sisällönluojien tai kavereidesi joukosta.
3. Kun haluat vastata myöntävästi kaverin tai katsojan pyyntöön liittyä LIVEesi, napauta Hyväksy.

Näin voit hallita usean vieraan LIVEn asetuksia TikTokissa

1. Kun LIVEsi on käynnissä, napauta ruudun alareunan Monta vierasta -painiketta.
2. Napauta Asetukset-painiketta; asetuksissa voit muuttaa LIVE:n asettelua ja käyttöoikeuksia. Asettelut:
༚  Paneeli: tämä asettelu pitää sinut päänäytöllä. Suosittelemme tämän asettelun käyttöä kahdenkeskisiin LIVE-videoihin tai vieraiden äänikeskusteluun.
༚  Ruudukkonäkymä: tämä asettelu antaa LIVE-vieraille enemmän näkyvyyttä näytöllä. Suosittelemme tämän asettelun käyttöä kykyjen esittelyyn ja pelaamiseen.
༚  Kiinteä asettelu: tämä asettelu pysyy samana vieraiden määrästä riippumatta, kun muissa asetteluissa näkymä mukautuu automaattisesti vieraiden määrän mukaan.

Vieraiden poistaminen TikTok LIVEstä

Ohje vieraan poistamiseen TikTok LIVEstä:
1. Napauta LIVE-näytöllä X-painiketta sen vieraan kohdalta, jonka haluat poistaa.
2. Vahvista napauttamalla Päätä nyt.

Vaihtoehtoisesti:
1. Napauta ruudun alareunan Monta vierasta -painiketta.
2. Napauta X-painiketta sen vieraan kohdalta, jonka haluat poistaa. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä vieraan profiiliin ja napauttaa Katkaise yhteys -painiketta.

TikTokin LIVE-tapahtumien kutsujen hyväksyminen

Näin voit hyväksyä kutsun TikTokin LIVE-tapahtumaan:
1. Kun saat ilmoituksen, jossa sinut kutsutaan mukaan LIVEen, napauta joko liittymistä videokuvan tai pelkän äänen kautta.
2. Videoasetuksissa voit lisätä kauneussuodattimen, valita rekvisiittaa ja kytkeä kameran äänen päälle tai pois päältä. Kamerasi ja mikrofonisi käynnistyvät. Voit nyt esikatsella videota ja kuunnella ääntä ennen LIVEnä esiintymistä.
3. Kun olet valmis, napauta Aloita LIVE. Liityt LIVEen 5 sekunnin kuluttua.

TikTok LIVEen liittyminen

Näin voit pyytää päästä mukaan TikTok LIVEen:
1. Napauta LIVEn aikana Monta vierasta-painiketta ja sitten Hae mukaan.
2. Kun sisällönluoja hyväksyy pyynnön, sinut ohjataan videoasetuksiin. Siellä voit lisätä kauneussuodattimen, valita rekvisiittaa ja kytkeä kameran äänen päälle tai pois päältä. Kamerasi ja mikrofonisi käynnistyvät. Voit nyt esikatsella videota ja ääntä ennen LIVEnä esiintymistä.
3. Kun olet valmis, napauta Aloita LIVE. Liityt LIVEen 5 sekunnin kuluttua.

Huomautus: Kun olet hyväksynyt LIVE-kutsun, tarkistamme laitteesi kameran ja mikrofonin käyttöoikeudet varmistaaksemme, että pystyt muodostamaan yhteyden LIVE-lähetykseen. Emme ala taltioida kamerakuvaasi tai mikrofoniasi ennen kuin varmistat LIVE-videoiden asetuksista, että videokuvan ja äänen esikatselu tai kuunteleminen sujuu ongelmitta.