Sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Siirry osioon

Voinko käyttää samaa sähköpostiosoitetta useilla TikTok-tileillä?  •  Miten sähköpostiosoite lisätään, vaihdetaan ja poistetaan TikTokissa?  •  Voinko käyttää samaa puhelinnumeroa useilla TikTok-tileillä?  •  Miten puhelinnumero lisätään, vaihdetaan ja poistetaan TikTokissa?

Voinko käyttää samaa sähköpostiosoitetta useilla TikTok-tileillä?

Koska sähköpostiosoitteen voi liittää vain yhteen TikTok-tiliin, et voi luoda useita tilejä samalla sähköpostiosoitteella. Jos haluat luoda uuden tilin, käytä toista sähköpostiosoitetta tai vaihda nykyiseen tiliisi liitetty sähköpostiosoite.

Muista seuraavat asiat:
•  Voit vaihtaa salasanasi, jos sinulla on ongelmia TikTok-tilillesi kirjautumisessa.
•  Jos poistat TikTok-tilin, joka on tällä hetkellä liitetty sähköpostiosoitteeseesi, tili poistetaan käytöstä 30 päiväksi, minkä jälkeen se poistetaan pysyvästi. Tämän 30 päivän jälkeen voit luoda uuden tilin tällä sähköpostiosoitteella.

Voit tarkistaa TikTok-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alaosasta Profiili.
2. Napauta yläreunan Valikko-paniketta ☰.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili.
5. Napauta Käyttäjätiedot, ja sitten Sähköposti.

Miten sähköpostiosoite lisätään, vaihdetaan ja poistetaan TikTokissa?

Voit lisätä tai vaihtaa sähköpostiosoitteen milloin tahansa tilisi asetuksissa. Voit myös poistaa sen, kunhan annat vaihtoehtoisen tavan kirjautua tilillesi.

Suosittelemme, että lisäät aina tilillesi matkapuhelinnumeron, jotta voit käyttää TikTok-tilisiä vaikka tiliin liitetty sähköpostiosoite ei olisi enää käytössäsi. Lisäämällä puhelinnumeron tiliisi voit myös parantaa suojausta kaksivaiheisella todennuksella ja räätälöidä saamaasi mainontaa.

Lue lisää siitä, miten sähköpostiosoitettasi käytetään TikTokissa..

Voit lisätä sähköpostiosoitteen tiliisi seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunassa olevaa Profiili -kohtaa.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili, ja napauta sitten Käyttäjätiedot.
5. Napauta Sähköposti, anna sähköpostiosoitteesi, ja sitten napauta Lähetä koodi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.
6. Anna sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.

TikTok-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtaminen:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunassa olevaa Profiili -kohtaa.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili, ja napauta sitten Käyttäjätiedot.
5. Naputa Sähköposti, napauta sitten Vaihda sähköposti ja syötä nykyiseen sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.
6. Kirjoita uusi sähköpostiosoite seuraavassa näytössä, napauta Lähetä koodi ja syötä päivitettyyn sähköpostiosoitteeseen lähetetty vahvistuskoodi.

Huomaa: koska lähetämme vahvistuskoodit sähköpostiisi, sekä tiliin liittyvän vanhan että uuden sähköpostiosoitteen on oltava aktiivinen ja vahvistettu.

Voit poistaa tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen seuraavasti:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili.
5. Napauta Käyttäjätiedot, ja sitten Sähköposti.
6. Valitse Poista sähköpostiosoitteen linkitys, ja napauta sitten Jatka poistamaan linkitys.
7. Syötä sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.

Voinko käyttää samaa puhelinnumeroa useilla TikTok-tileillä?

Koska matkapuhelinnumeron voi liittää vain yhteen TikTok-tiliin, et voi luoda useita tilejä samalla puhelinnumerolla. Jos haluat luoda uuden tilin, käytä toista puhelinnumeroa tai vaihda nykyiseen tiliisi liitetty puhelinnumero.

Muista seuraavat asiat:
•  Voit vaihtaa salasanasi, jos sinulla on ongelmia TikTok-tilillesi kirjautumisessa.
•  Jos poistat TikTok-tilin, joka on tällä hetkellä liitetty puhelinnumeroosi, tili poistetaan käytöstä 30 päiväksi, minkä jälkeen se poistetaan pysyvästi. Tämän 30 päivän jälkeen voit luoda uuden tilin tällä puhelinnumerolla.

Voit tarkistaa TikTok-tiliisi liitetyn puhelinnumeron seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alaosasta Profiili.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili, ja napauta sitten Käyttäjätiedot.
5. Napauta Puhelinnumero.

Miten puhelinnumero lisätään, vaihdetaan ja poistetaan TikTokissa?

Voit lisätä tai vaihtaa matkapuhelinnumeron milloin tahansa tilisi asetuksissa. Voit myös poistaa sen, kunhan annat vaihtoehtoisen tavan kirjautua tilillesi. Suosittelemme, että lisäät aina tilillesi sähköpostiosoitteen, jotta voit käyttää TikTok-tiliäsi vaikka tiliin liitetty matkapuhelinnumero ei olisi enää käytössäsi. Lisäämällä sähköpostiosoitteen tiliisi voit myös parantaa suojausta kaksivaiheisella todennuksella ja räätälöidä saamaasi mainontaa. Lue lisää siitä, miten puhelinnumeroasi käytetään TikTokissa.

Voit lisätä puhelinnumeron tilillesi seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alaosasta Profiili.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili.
5. Napauta Käyttäjätiedot, ja sitten Puhelinnumero.
6. Anna mobiililaitteeseesi lähetetty vahvistuskoodi.

Voit vaihtaa TikTok-tiliisi liitetyn puhelinnumeron seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alaosasta Profiili.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili.
5. Napauta Käyttäjätiedot, ja sitten Puhelinnumero.
6. Anna uusi puhelinnumero seuraavassa näytössä ja napauta sitten Lähetä koodi. Anna tämän jälkeen mobiililaitteella uuteen numeroon saamasi vahvistuskoodi.

Huomautus: koska lähetämme vahvistuskoodit laitteeseesi, sekä vanhan että uuden tiliisi liitetyn puhelinnumeron täytyy olla käytössä ja vahvistettu.

Voit poistaa tiliisi liittyvän puhelinnumeron seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alaosasta Profiili.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Tili.
5. Napauta Käyttäjätiedot, ja sitten Puhelinnumero.
6. Valitse Poista puhelinnumeron linkitys, ja napauta sitten Jatka poistamaan linkitys.
7. Anna mobiililaitteeseesi lähetetty vahvistuskoodi.

Lue lisää tilisi suojaamisesta.