Kirjaudu sisään pääsyavaimella

Siirry osioon

Mikä pääsyavain on?  •  Miksi TikTokissa kannattaa käyttää pääsyavainta?  •  Näin pääsyavaimet toimivat  •  Näin pääsyavaimen voi asettaa TikTokissa  •  Näin pääsyavaimella voi kirjautua toiselle laitteelle  •  Pääsyavainten poistaminen ja käytöstä poisto

Mikä pääsyavain on?

Pääsyavain on mobiililaitteellesi tallennettu kryptografinen avain, jolla voit kirjautua TikTok-tilillesi ilman salasanaa.

Lue lisää pääsyavaimista Androidissa ja Applessa.

Jotta voit käyttää pääsyavainta TikTokissa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Android
•  laitteen käyttöjärjestelmä on Android 9.0 tai uudempi.
•  näytön lukitus on käytössä laitteessasi.

Apple
•  laitteen käyttöjärjestelmä on iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura, tvOS 16 tai uudempi.
•  iCloud-avainnippu on otettu käyttöön Apple-laitteen asetuksista. Lisätietoa tarjoaa Applen tuki.
•  Kaksivaiheinen todennus on otettava käyttöön Apple ID:llesi. Lisätietoa tarjoaa Applen tuki.

Miksi TikTokissa kannattaa käyttää pääsyavainta?

Pääsyavaimet voivat tarjota turvallisemman ja yksinkertaisemman kirjautumistavan kuin perinteiset salasanat, koska ne hyödyntävät laitteessasi jo sallittuja suojausominaisuuksia, kuten Face ID:tä (Apple), salauskoodia (Apple), Touch Unlockia (Android) ja PIN-koodia (Android). TikTok ei voi käyttää näitä biometrisiä tietoja, ja sille ilmoitetaan vain, jos todennus hyväksytään.

Lisätietoja Face ID:stä ja Touch ID:stä saat Apple-tuesta. Lisätietoja Android Facesta tai Touch Unlockista ja PIN-koodeista on Androidin ohjeissa.

Näin pääsyavaimet toimivat

Pääsyavain koostuu avainparista, joka sisältää käyttämääsi verkkosivustoon tai sovellukseen linkitetyn julkisen avaimen, ja toisesta avaimesta, joka tallennetaan yksityisesti ja turvallisesti henkilökohtaiseen iCloud Keychain -avainnippuun, Google Password Manageriin tai muuhun salasananhallintaohjelmaan, joka tukee pääsyavaimia, kuten 1Passwordiin. Tämän avulla voit kirjautua pääsyavainta käyttävälle TikTok-tilillesi mistä tahansa laitteesta, joka on myös kirjautunut Apple ID- tai Google-tilillesi.

Kun kirjaudut sisään pääsyavaimellasi, laitteesi todentaa henkilöllisyytesi kasvoillasi, sormenjäljelläsi tai salauskoodillasi aloittaaksesi vastaavuuden hakemisen laitteellesi tallennetun yksityisen avaimen ja TikTokiin tallennetun julkisen avaimen välillä. Emme voi käyttää biometrisiä tai yksityisiä todentamisavaintietojasi ja saamme ilmoituksen vain, jos todennus hyväksytään.

Näin pääsyavaimen voi asettaa TikTokissa

Ohje pääsyavaimen asettamiseen TikTok-tilille:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Tili.
5. Napauta Pääsyavain ja napauta sitten seuraavassa näytössä Määritä ja noudata annettuja ohjeita. Jos luot pääsyavaimen Google Password Managerin kautta, sinut ohjataan tähän näyttöön asennuksen viimeistelemistä varten.

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, sinua pyydetään kirjautumaan tallennetulla pääsyavaimellasi.

Näin pääsyavaimella voi kirjautua toiselle laitteelle

Kun olet määrittänyt pääsyavaimet, voit kirjautua TikTok-tilillesi toisella Apple- tai Android-laitteella toisen laitteen tai kirjautumisnäytön kirjautumisvaihtoehtojen kautta. Kun kirjaudut sisään, sinua pyydetään skannaamaan QR-koodi laitteellasi. Vaihtoehtoisesti, jos käytät Apple-laitetta, voit jakaa pääsyavaimen toiselle laitteelle AirDropin avulla.

Pääsyavainten poistaminen ja käytöstä poisto

Voit poistaa TikTok-kirjautumista varten luomasi pääsyavaimen laitteesi asetuksista. Kun olet poistanut pääsyavaimen, et voi enää käyttää sitä seuraavan kerran TikTokiin kirjautuessasi, ellet luo uutta pääsyavainta.

Voit myös poistaa pääsyavaimen käytöstä iCloud Keychain -avainnipussa tai Google Password Managerissa laitteen asetuksissa. Tämä ei poista pääsyavaintasi, mutta et voi enää käyttää pääsyavainta tai muita iCloud- tai Google-tiliisi synkronoituja tietoja kirjautuaksesi TikTokiin tai muihin laitteesi sovelluksiin. Jos käytit toisen salasananhallintaohjelman, kuten 1Passwordin, pääsyavainta, se voidaan poistaa avaimen asetuksista.

Applen tuesta saat lisätietoja pääsyavaimen poistamisesta iPhonesta ja Macista.