Videoltani poistettiin ääni

Siirry osioon

Miksi videoltani poistettiin ääni?  •  Mistä näen, miksi videoltani poistettiin ääni?  •  Miten vaihdan äänen mykistetyllä videollani?

Miksi videoltani poistettiin ääni?

Poistamme TikTokiin lisätyt äänet, jos huomaamme niiden rikkovan tekijänoikeusrajoituksia tai Yhteisömme suuntaviivoja. Jos alkuperäinen ääni ei ole sinun lisäämäsi, et saa ilmoitusta sen poistamisesta, mutta kerromme, miksi se poistettiin. Voit myös korvata äänen.

Mistä näen, miksi videoltani poistettiin ääni?

Voit tarkistaa äänen poistamisen syyn seuraavasti:
1. Siirry mykistettyyn videoon TikTok-sovelluksessa.
2. Napauta alalaidassa Näytä tiedot.
3. Näet, onko äänen poistamisen syy tekijänoikeusvaatimus, Yhteisön suuntaviivojen rikkomus tai molemmat

Miten vaihdan äänen mykistetyllä videollani?

Äänen vaihtaminen videolla:
1. Siirry mykistettyyn videoon TikTok-sovelluksessa.
2. Napauta alalaidassa Näytä tiedot.
3. Napauta Vaihda ääni ja valitse uusi ääni. Voit myös trimmata ääntä ja säätää äänenvoimakkuutta.
4. Napauta lopuksi Julkaise.