Ensimmäiset vaiheet

Jos sinulla ilmenee ongelmia TikTok-sovelluksessa, kokeile näitä vianmäärityskeinoja. Ennen kuin toimit alla annettujen vianmääritysohjeiden mukaisesti, varmista, että sinulla on käytössäsi uusin versio TikTok-sovelluksesta ja laitteesi käyttöjärjestelmästä.

Käynnistä sovellus ja laitteesi uudelleen

Suosittelemme, että aloitat vianmäärityksen käynnistämällä laitteesi ja sovelluksen uudelleen.

Tarkista Internet-yhteys

Heikko datayhteys tai Wi-Fi-signaali voi vaikuttaa TikTokin käyttöön. Kokeile vaihtaa Wi-Fi mobiilidataan selvittääksesi, johtuuko ongelma yhteydestä.

Tyhjennä sovellusvälimuisti

Jos ongelma ei johdu Internet-yhteydestä, kokeile tyhjentää sovellusvälimuisti.

Voit tyhjentää välimuistin seuraavasti:

1. Napauta oikeasta alakulmasta Profiili.
2. Napauta oikeasta yläkulmasta kolmen viivan kuvaketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Välimuistin tyhjennys.

Jatkuuko ongelma yhä?

Jos ole toiminut yllä annettujen ohjeiden mukaisesti ja ongelma jatkuu silti, ilmoita ongelmasta meille.