Kommenttivahti

Siirry osioon

Mikä kommenttivahti oikein on?  •  Kommenttivahdin käyttäminen  •  Suodatettujen kommenttien tarkasteleminen

Mikä kommenttivahti oikein on?

Kommenttivahti mahdollistaa sinulle käyttökokemuksesi tarkemman hallinnan, sillä sen avulla voit asettaa vahvempia suodattimia uusien videoidesi kommenttialueille.

Kommenttivahdilla voi suodattaa seuraavanlaisia kommentteja:
•  Kommentit, jotka ovat sopimattomia tai loukkaavia tai sisältävät kirosanoja
•  Kommentit, joista useat henkilöt ovat tehneet ilmoituksia tai jotka useat henkilöt ovat merkinneet jollakin tavalla sopimattomiksi
•  Kommentit, jotka ovat samankaltaisia kuin kommentit, joista joko sinä tai muut olette laatineet ilmoituksia aiemmin tai joita sinä tai muut olette poistaneet tai joista ette ole tykänneet

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä kaikkialla.

Kommenttivahdin käyttäminen

Näin voit ottaa kommenttivahdin käyttöön:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Yksityisyys.
4. Napauta Kommentit ja napauta sitten Kommenttivahti.
5. Ota kommenttivahti käyttöön ja napauta vielä Tallenna.

Suodatettujen kommenttien tarkasteleminen

Näin pääset tarkastelemaan suodatettuja kommenttejasi:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta ylälaidan Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Yksityisyys ja sitten Kommentit.
4. Napauta Arvioi suodatetut kommentit.
5. Napauta joko Hyväksy tai Poista kunkin kommentin kohdalla.