Yhdistäminen muiden ohjelmistovalmistajien sovelluksiin

Siirry osioon

Tietoa muiden ohjelmistovalmistajien sovellusten yhdistämisestä  •  Yhteyden muodostaminen kolmannen osapuolen sovellukseen  •  Tietoja, joita muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset saattavat pyytää  •  Yhdistettyjen kolmannen osapuolen sovellusten tarkasteleminen ja poistaminen  •  Kolmannen osapuolen sovelluksesta tai palvelusta ilmoittaminen

Tietoa muiden ohjelmistovalmistajien sovellusten yhdistämisestä TikTokiin

Voit käyttää TikTok-tilitietojasi joidenkin kolmannen osapuolen sovellusten kanssa sisällön jakamisen helpottamiseksi. Voit esimerkiksi käyttää TikTok-tietojasi kirjautuaksesi sisään kolmannen osapuolen sovellukseen nopeaa ja turvallista kirjautumista varten tai muodostaa yhteyden sovelluksiin, jotta voit tuoda saumattomammin alkuperäisiä ääniä ja musiikkia.

Muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset ja sivustot eivät ole TikTokin luomia tai omistamia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi musiikki-, seuranhaku- tai ostossovellukset. Tässä on muutamia seikkoja, jotka on syytä muistaa, kun kirjaudut TikTokin avulla muiden ohjelmistovalmistajien sovelluksiin:
•  Kyseinen sovellus voi käyttää joitain TikTok-tilisi tietoja.
  ༚  Jaamme esimerkiksi profiilikuvasi ja näyttönimesi, jotta voit kirjautua TikTokin avulla muiden ohjelmistovalmistajien sovelluksiin.
  ༚  Näet, mitä tietoja muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset haluavat käyttää, ennen kuin suostut tähän, jotta voit päättää perustellusti, haluatko yhdistää sovelluksen vai et. Voit myös estää joidenkin tietojen käytön, esimerkiksi videoidesi jakamisen.
•  Voit tarkistaa, mihin sovelluksiin olet muodostanut yhteyden, ja poistaa niiden käyttöoikeuden TikTok-tilisi suojausasetuksissa.

Muiden ohjelmistovalmistajien sovellusten yhdistämisessä on muutamia rajoituksia:
•  TikTokin täytyy olla käytettävissä maassasi.
•  Sinun täytyy täyttää maasi ikävaatimus.

Huomautus: Verkkokäyttösi suojaamiseksi sinun tulisi välttää TikTokin yhdistämistä tuntemattomien muiden ohjelmistovalmistajien sovellusten kanssa.
Sinun tulisi myös tarkistaa yhdistetyt sovellukset säännöllisesti ja poistaa kaikki sovellukset, joita et enää käytä.

Yhteyden muodostaminen kolmannen osapuolen sovellukseen

Jos yhdistät TikTok-tilisi kolmannen osapuolen sovellukseen, näet TikTokin vaihtoehtona sen kirjautumisnäytössä. Jos haluat käyttää TikTok-tietojasi kirjautuaksesi sisään tai muodostaaksesi yhteyden sovellukseen:
1. Kun kirjaudut sovellukseen tai verkkosivustoon, valitse TikTok-painike (yleensä siinä lukee Jatka TikTokin käyttöä tai Kirjaudu sisään TikTokilla).
2. Sinut ohjataan joko TikTok-sovellukseen tai -verkkosivustoon. Jos et ole kirjautunut TikTokiin, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
3. Näet tiedot, jotka jaat kyseisen muun ohjelmistovalmistaja sovelluksen kanssa. Jos haluat tarkastella tietoja tarkemmin, valitse Muokkaa käyttöoikeuksia.
  ༚  Jotkin tiedot ovat pakollisia, joten niiden jakamista ei voi estää. Niiden vieressä lukee Pakollinen.
   ༚  Voit kieltäytyä käytöstä poistamalla sen käytöstä tai ottamalla sen käyttöön.
4. Napauta tai napsauta Valtuuta. Jos et halua yhdistää TikTok-tiliäsi, voit myös valita Peruuta.

Tiedot, joiden käyttöoikeutta muun ohjelmistovalmistaja sovellus voi pyytää

Kun päätät yhdistää TikTokin kolmannen osapuolen sovellukseen, sovellus pyytää sinulta pääsyä joihinkin tietoihisi. Muista, että ennen kuin suostut käyttämään TikTokia kirjautumiseen toiseen sovellukseen, näet tiedot, joiden käyttöoikeutta sovellus pyytää, mukaan lukien:
•  Sovellus voi pyytää oikeutta käyttää profiilikuvaasi (eli avatariasi). Muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset voivat tarkastella TikTok-profiilikuvaasi ja käyttää sitä esimerkiksi profiilikuvana sovelluksessa tai sivustossa.
•  Näyttönimi. Kolmannen osapuolen sovellukset voivat nähdä nimesi TikTokissa ja käyttää sitä esimerkiksi profiilissasi sovelluksessaan tai verkkosivustollaan. Heillä ei ole pääsyä käyttäjätunnukseesi. (Käyttäjätunnuksesi on profiilissasi ja profiililinkissäsi näkyvä nimi, jonka avulla muut voivat merkitä tai löytää sinut.)

Huomautus: Muun ohjelmistovalmistajan sovellukseen kirjautumista varten TikTok toimittaa sovellukselle yksilöllisen tunnisteen, joka on liitetty tiliisi. Yksilöllisten tunnisteiden avulla TikTok ja muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset voivat vahvistaa henkilöllisyytesi eri sovellusten välillä.

Jotkin sovellukset voivat myös kysyä sinulta oikeutta käyttää julkisia TikTok-videoitasi. Jos annat luvan, muun ohjelmistovalmistajan sovellus voi katsoa julkisia TikTok-videoitasi ja sallia sinun julkaista niitä kyseisessä sovelluksessa tai kyseisen valmistajan verkkosivustossa. Muutamia huomioitavia asioita:
•  Sinun ei tarvitse antaa oikeutta julkisten videoidesi käyttöön, jotta voit muodostaa yhteyden muun ohjelmistovalmistajan sovellukseen.
•  Voit kieltäytyä videoidesi jakamisesta, kun rekisteröidyt sovellukseen. Voit myös poistaa sovelluksen käyttöoikeuden TikTok-tilisi suojausasetuksissa.
•  TikTok-videoissasi on TikTok-vesileima, kun julkaiset niitä muissa sovelluksissa tai verkkosivustoissa.

Huomaa: emme jaa TikTok-salasanaasi kolmannen osapuolen sovellusten kanssa. Suosittelemme tutustumaan sovelluksen käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin ennen kuin annat heille luvan muodostaa yhteyden TikTok-tiliisi.

Yhdistettyjen kolmannen osapuolen sovellusten tarkasteleminen ja poistaminen

Voit tarkistaa mitkä kolmannen osapuolen sovellukset olet yhdistänyt TikTokiin ja poistaa nämä sovellukset asetuksistasi. Tarkista säännöllisesti sovellukset, joihin olet muodostanut yhteyden, ja poista sovellukset, joita et enää käytä. Voit tarkastella ja poistaa yhdistetyn kolmannen osapuolen sovelluksen käyttöoikeuksia seuraavasti:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Turvallisuus.
5. Napauta Hallitse sovelluksen käyttöoikeuksia.
6. Napauta sovellusta, jota haluat tarkastella. Täältä voit:
   ༚  tarkastella, mihin sovelluksella on käyttöoikeudet (esimerkiksi: profiilitietojesi käyttöoikeudet)
   ༚  poistaa sovelluksen napauttamalla Poista käyttöoikeudet.

Kolmannen osapuolen sovelluksesta tai palvelusta ilmoittaminen

Jos yhdistetty sovellus saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai haluat muuttaa sovelluksen käyttöoikeuksia, voit poistaa sovelluksen. Jos uskot, että sovellus käyttää tietojasi väärin, kuten luo roskapostia, ota meihin yhteyttä osoitteeseen tiktokplatform@tiktok.com.

Koska TikTok ei omista tai käytä kolmannen osapuolen sovelluksia, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjiin vianmääritysasioissa.