Rajoitettu tila

Siirry osioon

Mitä "rajoitettu tila" TikTokissa tarkoittaa?  •  Rajoitetun tilan hallinta  •  Rajoitetun tilan toiminta  •  Sisältötyypit, jotka eivät ole käytettävissä rajoitetussa tilassa

Mitä "rajoitettu tila" TikTokissa tarkoittaa?

Rajoitettu tila karsii pois sisältöä, joka ei ehkä sovi kaikille yleisöille. Tällaista sisältöä voi olla esimerkiksi aikuisille tarkoitettu sisältö tai vaikeatajuisia teemoja käsittävä sisältö. Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä rajoitetussa tilassa, kuten Seurataan-syöte ja LIVE-lahjat. Käyttäjän itsensä lisäksi myös TikTokia käyttävien nuorten vanhemmilla ja huoltajilla on mahdollisuus ottaa rajoitettu tila käyttöön suojatilleen Perhemoodin kautta.

Rajoitetun tilan hallinta

Rajoitettu tilan käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunan valikkopainiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Sisältöasetukset ja sitten Rajoitettu tila.
5. Aseta tai anna pääsykoodi, jolla voit ottaa rajoitetun tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä, noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Huomautus:
•  Tämä ominaisuus on käytettävissä vain TikTok-sovelluksessa. Kun selaat verkossa tai mobiililaitteella, rajoitettu tila on oletuksena käytössä.
•  Jos sinulla on useita tilejä, joita haluat rajoittaa, rajoitettu tila on otettava käyttöön jokaisella tilillä erikseen.
•  Jos olet vanhempi tai huoltaja, voit ottaa rajoitetun tilan käyttöön huollettavasi tilille Perhemoodin kautta.

Rajoitetun tilan toiminta

Käytämme sekä automaattisia järjestelmiä että ihmisen suorittamaa valvontaa kun teemme ratkaisuja siitä, mikä sisältö sopii rajoitettuun tilaan ja mikä taas ei:
•  Automatisoidut järjestelmämme tunnistavat sopivan sisällön useiden tekijöiden perusteella, joista yksi on esimerkiksi se, onko sisällön ladanneen tilin haltija rikkonut Yhteisömme suuntaviivoja viime aikoina.
•  Kun ihmissilmän valvonnan tuloksena päätetään, ettei jokin sisältö sovellu kaikille yleisöille, se karsitaan pois rajoitetun tilan käyttäjien nähtävillä olevasta sisällöstä.

Sisältötyypit, jotka eivät ole käytettävissä rajoitetussa tilassa

Pyrimme näyttämään rajoitetussa tilassa ainoastaan sellaista sisältöä, joka soveltuu kaikenlaisille yleisöille. Rajoitetussa tilassa käyttäjän ei pitäisi törmätä aikuisille tarkoitettuihin tai monimutkaisiin teemoihin, kuten seuraavat:
•  kiroilua käsittävä sisältö
•  seksuaalisesti vihjaileva sisältö
•  realistinen väkivalta tai kauhistuttava kuvasto
•  tuliaseet tai muut aseet ympäristöissä, joissa niiden käyttö ei ole sopivaa
•  laittomat tai valvotut aineet tai huumeet
•  Selkeät viittaukset mahdolllisesti henkilökohtaisia kokemuksia tai todellisia tapahtumia kertaaviin, aikuisille suunnattuihin tai monimutkaisiin teemoihin, jotka eivät sovellu nuoremmalle yleisölle

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tätä ominaisuutta. Jos video ei mielestäsi sovellu rajoitettuun tilaan, ilmoita siitä meille. Harkitsemme videon poistamista, jos se rikkoo Yhteisön suuntaviivoja. Jos aikuisille tarkoitettuja tai monimutkaisia teemoja sisältävää videota ei poisteta alustalta, sen katselu saatetaan silti estää rajoitetussa tilassa.