Miksi tiliäni ei suositella?

Siirry osioon

Entä jos tilini ei sovellu suositteluun?  •  Soveltumattomasta tilistä valittaminen

Entä jos tilini ei sovellu suositteluun?

Me TikTokilla haluamme varmistaa, että sovelluksen käyttökokemus on turvallinen ja mukava kaikille käyttäjille. Sen vuoksi saatamme piilottaa sisältöä, joka ei sovellu Sinulle-syötteeseen ja tehdä sellaista sisältöä julkaisevista tileistä vaikeampia löytää.

Tilisi ja sisältösi eivät näy Sinulle-syötteessä ja niitä on vaikeampaa löytää haussa, jos julkaiset tililläsi jatkuvasti Sinulle-syötteeseen soveltumatonta sisältöä.

Tilisi täysi näkyvyys voidaan palauttaa automaattisesti koska vain riippuen siitä, kuinka suuri osa sisällöstäsi ei sovellu Sinulle-syötteeseen. Muussa tapauksessa voit tehdä valituksen.

Soveltumattomasta tilistä valittaminen

Jos tilisi merkitään suosituksiin soveltumattomaksi, saat postilaatikkoosi ja profiiliisi ilmoituksen merkitystä sisällöstä ja merkinnän syystä.

Jos uskot, että tilisi tai sisältösi on merkitty suosituksiin soveltumattomaksi virheellisesti, voit tehdä asiasta valituksen.

Valituksen lähettäminen:
Postilaatikko
1. Napauta
Postilaatikko TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ilmoitusta, jossa kerrotaan, että tilisi ei sovellu suosituksiin.
3. Napauta
Katso lisää.
4. Tarkasta soveltumattomat videot ja napauta
Valita yläreunasta.

Profiili
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta
Profiili.
2. Napauta
Suositteluun soveltumaton -ilmoitusta käyttäjänimesi alta.
3. Tarkasta soveltumattomat videot ja napauta
Valita yläreunasta.