Kommentista ilmoittaminen

Voit tehdä ilmoituksen videosta tai LIVEssä olevasta kommentista seuraavasti:
1. Pidä TikTok-sovelluksessa painettuna kommenttia, josta haluat tehdä ilmoituksen.
2. Valitse Ilmoita ja noudata annettuja ohjeita.

Voit tehdä ilmoituksen useasta omissa videoisassi olevista kommenteista kerralla seuraavasti:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videokommentteihisi. Seuraavaksi:
   ༚  pidä kommenttia painettuna ja napauta Hallinnoi useita kommentteja.
   ༚  napauta Suodattimet-painiketta.
2. Valitse kommentit, joista haluat tehdä ilmoituksen. Voit valita jopa 100 kommenttia.
3. Napauta Lisää.
4. Napauta Ilmianna kommentti.