Ilmoituksen tekeminen tilistä

Siirry osioon

Ilmoituksen tekeminen tilistä  •  Toisena henkilönä tai tahona esiintyvästä tilistä ilmoittaminen

Voit tehdä ilmoituksen tilistä, joka rikkoo Yhteisömme suuntaviivoja. Yhteisön suuntaviivojen rikkomuksia voivat olla mm.:
•  Toisena henkilönä tai tahona esiintyminen.
•  Vaarallisen ympäristön luominen TikTokiin.
•  Arkaluonteisten ja aikuisille suunnattujen aiheiden julkaiseminen.

Ilmoituksen tekeminen tilistä

Voit tehdä ilmoituksen tilistä seuraavasti:

TikTok-sovelluksessa:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa henkilön profiiliin.
2. Napauta yläreunassa olevaa Jaa-painiketta.
3. Napauta Ilmoita.
4. Napauta Tee ilmoitus tilistä.
5. Valitse ilmoituksen syy ja napauta Lähetä.

Jos käytät TikTokia verkkoselaimessa:
1. Siirry TikTokissa henkilön profiiliin.
2. Napauta yläreunassa olevaa Lisää vaihtoehtoja -painiketta.
3. Napauta Ilmoita.
4. Napauta Tee ilmoitus tilistä.
5. Valitse ilmoituksen syy ja napauta Lähetä.

Toisena henkilönä tai tahona esiintyvästä tilistä ilmoittaminen

Jos haluat tehdä ilmoituksen tilistä, joka tekeytyy toiseksi henkilöksi tai tahoksi, käytä seuraavia lomakkeita:
•  Tilit Yhdysvalloissa.
•  Tilit Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lue lisää aiheesta toisena henkilönä tai tahona esiintyvistä tileistä ilmoittaminen.