Videon ilmoittaminen

Jos näet TikTokissa videon, jonka uskot rikkovan Yhteisön suuntaviivoja, ilmoita siitä meille.

TikTok-videosta ilmoittaminen

Voit tehdä ilmoituksen TikTik-videosta seuraavasti:

TikTok-sovelluksessa:
1. Siirry videoon ja napauta videon reunassa olevaa Jaa -painiketta tai pidä videota painettuna.
2. Napauta Ilmoita ja valitse syy. Jos sinua pyydetään valitsemaan ala-aihe, valitse se ilmoituksesi mukaisesti.
3. Napauta Lähetä.

Jos käytät TikTokia verkkoselaimessa:
1. Siirry videoon ja vie hiiri yläreunassa olevan Lisää vaihtoehtoja -painikkeen päälle.
2. Napsauta Ilmoita ja valitse syy.
3. Valitse sopiva kuvaus annetusta luettelosta. Jos sinua pyydetään valitsemaan ala-aihe, valitse se ilmoituksesi mukaisesti.
4. Napsauta Lähetä.

Lue lisää sisältörikkomuksista TikTokissa.