Anna tunnustusta videolle

Siirry osioon

Tietoja tunnustuksen antamisesta sisällönluojalle tai videolle TikTokissa  •  Tunnustuksen antaminen TikTok videolle  •  Tunnustuksen antaminen sisällönluojalle TikTok-videossasi  •  Kuinka antaa tunnustusta TikTok-videon julkaisun jälkeen

Tietoja tunnustuksen antamisesta sisällönluojalle tai videolle TikTokissa

Jos julkaiset videon, johon sait inspiraation toisen sisällönluojan videosta, tai jos videossa esiintyy joku toinen sisällönluoja, voit mainita videon tai kyseisen sisällönluojan videon kuvauksessa tai kommentissa arvostuksesi osoituksena. Näin trendejä synnyttäneet tai alkuperäistä sisältöä takoneet sisällönluojat saavat kunnian duunistaan.

Tunnustuksen antaminen TikTok videolle

Näin voit antaa tunnustusta TikTok videolle:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa Videot-kohtaa Julkaise-näytöllä.
2. Valitse video, jolle haluat osoittaa arvostuksesi joko Ääni-, Julkaistut-, Tykätyt- tai Suosikit-välilehdeltä ja napauta Vahvista. Vaihtoehtoisesti voit myös kopioida ja liittää videon URL-osoitteen julkaisusi kuvaukseen.
3. Kirjoita kuvaus, säädä videon asetuksia ja napauta Julkaise. Valittu video näkyy julkaisun kuvauksessa ja sisällönluojalle ilmoitetaan tämän saamasta kunniasta.

Huomaa, että voit antaa tunnustusta enintään kolmelle videolle.

Tunnustuksen antaminen sisällönluojalle TikTok-videossasi

Näin voit antaa tunnustusta jollekulle TikTokissa:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa Mainitse-kohtaa Julkaise-näytöllä.
2. Kirjoita sisällönluojan nimi tai käyttäjänimi hakukenttään tai valitse sisällönluoja Kaverit- tai Seuratut-luetteloista vierittämällä.
3. Kirjoita kuvaus, säädä videon asetuksia ja napauta Julkaise. Sisällönluoja mainitaan julkaisun kuvauksessa ja hänelle ilmoitetaan maininnasta.

Kuinka antaa tunnustusta TikTok-videon julkaisun jälkeen

Jos olet jo julkaissut videon, mutta haluat vielä osoittaa arvostuksesi toiselle sisällönluojalle, voit mainita hänet kommentissa.

Tunnustuksen antaminen kommentissa:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa Kommentit-painiketta videossasi.
2. Napauta kommenttikentässä Mainitse-painiketta hakeaksesi ja merkitäksesi sisällönluojia.
3. Napauta Julkaise-painiketta. Sisällönluoja mainitaan kommentissa ja hänelle myös ilmoitetaan maininnasta.