Muokkaaminen, julkaiseminen ja poistaminen

Siirry osioon

Tehosteiden lisääminen kuvaamisen jälkeen  •  Videon kansikuvan lisääminen  •  Luonnoksen tallentaminen  •  Julkaisun poistaminen  •  Kuinka palauttaa poistetut TikTokit

Tehosteiden lisääminen kuvaamisen jälkeen

Videon kuvaamisen tai lataamisen jälkeen voit lisätä tehosteita, muokata tekstiä ja lisätä siihen tarroja tai hymiöitä. Jos haluat käyttää lisää muokkausvaihtoehtoja, lue lisää TikTok-videoiden parannetusta muokkauksesta.

Tekstin lisääminen videon kuvaamisen tai lataamisen jälkeen:
1. Napauta sivupaneelissa olevaa Teksti-painiketta.
2. Kirjoita haluamasi teksti, pidä sitä painettuna ja vedä se haluamaasi kohtaan videossa. Tallenna muokkaukset napauttamalla ylälaidasta Valmis.
3. Valitse haluamasi fontti tekstille. Voit mukauttaa tekstin ja taustan väriä napauttamalla ylälaidassa olevaa väripyörää. Voit myös muuttaa tasausta ja lisätä korostuksia tekstiin.
4. Pidä tekstiä painettuna siirtääksesi tekstin haluamaasi kohtaan videossa.
5. Voit lähentää tai loitontaa napauttamalla haluamaasi leikettä. Säädä kokoa liu'uttamalla tekstiä kahdella sormella ulospäin tai sisäänpäin. Tallenna muokkaukset napauttamalla Valmis.

Tarran tai hymiön lisääminen kuvaamisen jälkeen:
1. Paina esikatselunäytössä sivupaneelin Tarrat-painiketta.
2. Valitse Tarrat- tai Hymiöt-välilehti tai etsi animoituja GIFejä.
3. Valitse kohde ja pidä sitä painettuna ja vedä sitä siirtääksesi grafiikan haluamaasi kohtaan videossa.

Huomaa: yhteen videoon voi lisätä useita tekstejä ja tarroja.

Tekstin tai tarrojen poistaminen:
1. Pidä poistettavaa tekstiä tai tarraa painettuna.
2. Siirrä se videon yläosaan, kunnes Poista-painike tulee näkyviin.
3. Vedä tekstiä tai tarraa Poista- painikkeeseen, kunnes se on valittu, ja lopuksi vapauta.

Videon kansikuvan lisääminen

Videon kansikuva on esikatselukuva, joka esikatselee videosi esimerkiksi profiilissasi tai hakutuloksissa. Voit valita videon kansikuvan ennen uuden videon julkaisua.

Videon kansikuvan valitseminen:
1. Napauta julkaisunäytössä Valitse kansikuva videon esikatselukuvasta.
2. Vedä ja aseta kehys mihin tahansa kohtaan videota.
3. Napauta ylälaidassa Tallenna.

Luonnoksen tallentaminen

Luonnoksen tallentaminen:
1. Kuvaa videosi ja muokkaa sitä.
2. Napauta Julkaisu-näytössä Luonnokset.

Luonnokset tallennetaan profiilisi Videot-välilehdelle. Luonnokset ovat muiden nähtävillä vasta, kun olet julkaissut ne.

Luonnokset voidaan poistaa seuraavista syistä:
1. TikTok on poistettu ja asennettu sitten uudelleen laitteeseen.
2. Tili on siirretty tai vaihdettu toiseen laitteeseen.

Muista, että luonnoksia ei voi jakaa tai siirtää eri tilien välillä.

Julkaisun poistaminen

Kun poistat julkaisun, se pysyy järjestelmässämme enintään 30 päivää ennen kuin se poistetaan pysyvästi.

TikTok-videon poistaminen:
1. Siirry poistettavaan videoon.
2. Napauta videon laidasta löytyvää Lisää vaihteohtoja ... -painiketta.
3. Napauta Poista.

Kuinka palauttaa poistetut TikTok-julkaisut

Jos julkaisun poistamisesta on kulunut vähemmän kuin 30 päivää, voit tarkastella sitä äskettäin poistettujen kohteiden kansiossa. Tänä aikana voit noutaa poistetun julkaisun ja palauttaa sen TikTok-profiiliisi.

Poistettujen julkaisujen palauttaminen:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Valitse Toimintakeskus ja napauta Poistettu hiljattain nähdäksesi julkaisut, jotka on poistettu viimeisten 30 päivän aikana.
4. Napauta julkaisua, jonka haluat palauttaa.
5. Palauta poistettu julkaisu napauttamalla Palauta. Palautettu julkaisu ilmestyy uudelleen profiiliisi.

Kun palautat äskettäin poistetun TikTok-julkaisun, palautat myös kaikki siihen liittyvät kommentit ja tykkäykset.

Huomaa: jos teit parsitun tai duettovideon ja alkuperäinen sisällönluoja poisti videon ja kaikki sen duetot ja parsinnat, et voi palauttaa videota. Jos alkuperäinen video pysyy aktiivisena ja poistat dueton tai parsitun videon, voit palauttaa videon.