Tehosteet

Siirry osioon

Tehosteet  •  Suodattimet

Tehosteet

Tehosteita käytetään TikTok-videoiden mukauttamiseen ja yksityiskohtien lisäämiseen. Tehosteita voidaan lisätä ennen videon kuvaamista tai sen jälkeen, mutta jotkin tehosteet ovat käytettävissä vain ennen kuvaamista ja toiset taas sen jälkeen.

Lisää muokkausvaihtoehtoja kuvataan TikTokin paranneltuja muokkaustyökaluja.

Kuvaaminen tehosteella:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa Lisää julkaisu + -painiketta.
2. Napauta kamera näytön alalaidassa Tehosteet.
3. Valitse esikatseltava tehoste. Se lisätään näyttöön automaattisesti.
4. Napauta mitä tahansa kohtaa näytössä palataksesi kameranäyttöön ja kuvataksesi tehosteella.

Voit myös lisätä tehosteita suosikkeihisi löytääksesi ne myöhemmin.

Tehosteen lisääminen suosikkeihin:
1. Kun olet napauttanut Lisää julkaisu + -painiketta, napauta Tehosteet ja valitse suosikkeihin lisättävä tehoste.
2. Napauta Suosikit-painiketta tehostepaneelin ylälaidasta.

Tehoste näkyy nyt suosikeissasi. Voit poistaa tehosteen suosikeista siirtymällä tehosteeseen ja napauttamalla Suosikit-painiketta.

Suodattimet

Suodattimet ovat esiasetuksia, joita voidaan lisätä sisältöön sen ulkonäön muuttamiseksi.

Suodattimen lisääminen videoon:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa Lisää julkaisu + -painiketta.
2. Napauta sivupaneelissa Suodattimet.
3. Valitse haluamasi suodatin. Voit lisätä suodatimen ennen videon kuvaamista tai lataamista tai sen jälkeen.
4. Voit esikatsella eri suodatinvahvuuksia säätämällä suodatinpaneelin yläpuolella olevaa liukusäädintä.
5. Napauta mitä tahansa kohtaa näytössä palataksesi kameranäyttöön ja kuvataksesi suodattimella.

Valitse suodatinpaneelista Hallinta valitaksesi, mitkä suodattimet haluat nähdä sovelluksessa.