Julkaisun tekeminen

Siirry osioon

Näin julkaiset videon TikTokissa  •  Näin julkaiset kuvan TikTokissa  •  Näin julkaiset tekstin TikTokissa

Voit luoda TikTokissa erilaisia julkaisuja, kuten video-, kuva- ja tekstijulkaisuja.

Näin julkaiset videon TikTokissa

Videon julkaiseminen:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta julkaisun lisäyspainiketta +.
2. Valitse videon enimmäispituus. Voit myös lisätä videoita laitteestasi napauttamalla Lataa ja jatkaa sitten vaiheeseen 4.
3. Napauta tallennuspainiketta. Kun olet valmis, jatka napauttamalla alareunasta .
4. Lisää suodatin, ääntä, tekstiä, tarroja, tehosteita ja muuta tai käytä edistyneitä muokkaustyökaluja.
5. Lisää julkaisu tarinoihisi napauttamalla Sinun tarinasi tai valitse Seuraava ja jatka muokkaamista:
   ༚  Lisää kuvaus
   ༚  Lisää hashtageja
   ༚  Merkitse tyyppejä
   ༚  Lisää sijainti
   ༚  Lisää linkki
   ༚  Hallinnoi yksityisyysasetuksia
6. Julkaise video napauttamalla Julkaise tai tallenna se napauttamalla Luonnokset. Luonnoksesi näkyvät profiilissasi vain sinulle.

Lue lisää siitä, miten voit hallita julkaisujesi näkymistä muille.

Näin julkaiset kuvan TikTokissa

Kuvan julkaiseminen laitteestasi:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta julkaisun lisäyspainiketta +.
2. Valitse kuvat laitteestasi napauttamalla Kuvat ja sitten Lataa. Voit lisätä enintään 35 kuvaa.
3. Napauta Seuraava. Vaihda kuvia ja muokkaa niitä sipaisemalla. Voit rajata kuvia tai lisätä niihin suodattimen, ääntä, tekstiä tai tarroja.
4. Lisää julkaisu tarinoihisi napauttamalla Sinun tarinasi tai valitse Seuraava ja jatka muokkaamista:
   ༚  Muokkaa kansikuvaa
   ༚  Lisää kuvaus
   ༚  Lisää hashtageja
   ༚  Merkitse tyyppejä
   ༚  Lisää sijainti
   ༚  Lisää linkki
   ༚  Hallinnoi yksityisyysasetuksia
5. Julkaise julkaisu napauttamalla Julkaise tai tallenna se napauttamalla Luonnokset. Luonnoksesi näkyvät profiilissasi vain sinulle.

Live-kuvan julkaiseminen:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta julkaisun lisäyspainiketta +.
2. Ota kuva napauttamalla tallennuspainiketta.
3. Lisää suodatin, ääntä, tekstiä, tarroja, tehosteita ja muuta tai käytä edistyneitä muokkaustyökaluja.
4. Hallitse julkaisusi näkymistä muille napauttamalla alareunasta julkaisuasetuksia.
5. Lisää julkaisu tarinoihisi napauttamalla Sinun tarinasi tai julkaise syötteisiin napauttamalla alareunasta .

Näin julkaiset tekstiä TikTokissa

Tekstin julkaiseminen:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta julkaisun lisäyspainiketta +.
2. Napauta Teksti.
3. Kirjoita teksti ja muokkaa sen kokoa, tyyliä, tasausta, fonttia ja väriä. Jatka napauttamalla Valmis.
4. Lisää tarroja ja hymiöitä tai hae GIF-animaatioita napauttamalla Tarrat.
5. Siirrä tarraa vetämällä. Voit poistaa tarran vetämällä sen näytön yläreunan Poista-painikkeeseen ja vapauttamalla sen.
6. Tee muut haluamasi muutokset esimerkiksi taustaväriin ja julkaisuasetuksiin.
7. Viimeistele julkaisemalla syötteeseen tai sinun tarinaasi. Muussa tapauksessa voit tallentaa julkaisun ja muokata sitä myöhemmin napauttamalla Luonnokset-painiketta.