Elokuvat, sarjat ja TV

Siirry osioon

Elokuvien, sarjojen ja TV-ohjelmien linkkaaminen sisältöön TikTokissa  •  Elokuvien, sarjojen ja ohjelmien linkittäminen TikTok-videoon

Elokuvien, sarjojen ja TV-ohjelmien linkkaaminen sisältöön TikTokissa

Sisällönluojat voivat lisätä TikTok-videoihinsa linkkejä elokuviin ja ohjelmiin, joiden kautta katsojat saavat lisää tietoa kyseisistä kulttuurituotteista sekä voivat katsoa niihin liittyviä TikTok-videoita ja tallentaa niitä suosikkeihinsa.

Elokuvan, sarjan tai TV-ohjelman linkkaaminen TikTok-videoon

Elokuvan, sarjan tai TV-ohjelman linkkaaminen TikTok-videoon:
1. Napauta Lisää linkki julkaisunäytöllä.
2. Napauta Elokuva ja hae tiettyä elokuvaa tai valitse elokuva hakunäytön nousussa olevien leffojen luettelosta. Jotkin leffat ja sarjat eivät välttämättä ole käytettävissäsi iästäsi riippuen.
3. Jatka napauttamalla Lisää. Voit lisätä enintään 5 elokuvaa.
4. Tee muut mahdolliset muutokset julkaisunäytöllä. Kun olet valmis, napauta Julkaise. Valitut nimekkeet ilmestyvät videosi kuvauksen yläpuolelle.