Tue voittoa tavoittelematon järjestöjä TikTokissa

Siirry osioon

Mitä varainkeruu tarkoittaa TikTokissa?  •  Miten lahjoitukset toimivat TikTokissa  •  Miten TikTokissa kerätään varoja  •  Mitkä ovat varainkeruuvaatimukset TikTokissa?

Mitä varainkeruu tarkoittaa TikTokissa?

Lahjoituksilla voit kerätä varoja sinulle tärkeille aloitteille videoittesi ja profiilisi lahjoitustarrojen avulla. Kuka tahansa, jolla on TikTok-tili, voi auttaa keräämään rahaa voittoa tavoittelematon järjestöille lahjoitusominaisuutta käyttämällä.

Miten lahjoitukset toimivat TikTokissa

Voit kerätä varoja voittoa tavoittelematon järjestöille käyttämällä videoittesi lahjoitustarroja tai profiilisi esittelyn lahjoituslinkkejä. Katsojat voivat tällöin napauttaa näitä linkkejä ja tarroja ja lahjoittaa organisaatiolle kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme kautta.

Miten TikTokissa kerätään varoja

Voit lisätä lahjoitustarran videoihisi tai LIVE-videoihisi tai lahjoituslinkin profiilisi esittelyyn. Voit valita voittoa tavoittelematon järjestön hyväksyttyjen organisaatioiden luettelostamme kerätäksesi sille varoja.

Varainkeruun lisääminen profiiliisi:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta profiilissa
Muokkaa profiilia.
3. Napauta
Lisää voittoa tavoittelematon järjestö profiiliisi.
4. Valitse voittoa tavoittelematon järjestö, jonka haluat lisätä profiiliisi. Voit lukea lisää organisaatiosta napauttamalla
Lue lisää -painiketta.

Kun olet tehnyt valinnan, lahjoituslinkki lisätään automaattisesti profiilisi esittelyyn. Jos haluat muokata voittoa tavoittelematonta järjestöä profiilissasi, napauta sen nimeä
Muokkaa profiilia -näytössä.

Varainkeruun lisääminen videoosi:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa
Lisää julkaisu + -painiketta.
2. Tuota video.
3. Napauta reunassa
Tarrat-painiketta.
4. Napauta
Tue järjestöä -tarraa.
5. Valitse organisaatio. Voit lukea lisää organisaatiosta napauttamalla
Lue lisää -painiketta.
6. Aseta tarra haluamaasi kohtaan videolla.
7. Kirjoita kuvaus, säädä videon asetuksia ja napauta
Julkaise.

Myös valitsemasi organisaatio esitetään linkkinä videolla lempinimesi yläpuolella. Julkaisemisen jälkeen et voi vaihtaa organisaatiota tai poistaa tarraa julkaisustasi.

Varainkeruun lisääminen LIVEesi:
1. Napauta LIVE-näytön alalaidassa
Asetukset-painiketta.
2. Valitse asetusluettelosta
Tue järjestöä.
3. Valitse organisaatio, jota haluat tukea. Voit lukea lisää organisaatiosta napauttamalla
Lue lisää -painiketta.
4. Aseta tarra haluamaasi kohtaan ja aloita LIVE.

Mitkä ovat varainkeruuvaatimukset TikTokissa:

Pidä mielessäsi muutama seikka kerätessäsi varoja TikTokissa:
•  Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias lisätäksesi varainkeruun videoihisi, LIVEesi tai profiiliisi.
•  Vain hyväksymiämme organisaatoita voidaan lisätä varainkeruuseen.
•  Tarroja ei voi poistaa videoilta tai LIVE-videoilta, kun ne on julkaistu. Voit poistaa lahjoituslinkkejä profiilistasi milloin vain.
•  Jokainen, joka napauttaa linkkiäsi tai tarraasi, näkee videosi keräämän summan ja niiden lahjoittajien näyttönimet, jotka eivät lahjoittaneet nimettömästi.

Lue lisää lahjoittamisesta TikTokissa.