TikTok Studio

Siirry osioon

Mikä TikTok Studio on?  •  TikTok Studion käytön aloittaminen  •  TikTok Studion tiliasetukset  •  TikTok Studion ominaisuudet

Mikä TikTok Studio on?

TikTok Studio on sisällön luonti- ja hallinnointisovellus, joka on suunniteltu auttamaan sisällönluojia kasvattamaan tilejään sekä muokkaamaan, lataamaan ja hallinnoimaan sisältöään yhdessä paikassa. TikTok Studiota voi myös käyttää tietyillä sisällönluojan työkaluilla TikTok-sovelluksessa ja verkkoselaimessa.

TikTok Studio on 18 vuotta täyttäneiden käyttäjien käytettävissä (19 vuotta täyttäneiden käytettävissä Etelä-Koreassa).

TikTok Studion käytön aloittaminen

TikTok-tilisi on linkitetty TikTok Studioon, joten pysyt kirjautuneena ja voit siirtyä molempien sovellusten välillä samoilla kirjautumistiedoilla. Jos sinulla ei ole TikTok-tiliä, voit luoda tilin TikTok Studiossa.

TikTok Studioon rekisteröityminen tai kirjautuminen:
1. Lataa TikTok Studio Google Playsta tai App Storesta.
2. Avaa sovellus. Sovelluksessa voit tehdä seuraavia:
   ༚  Voit luoda TikTok-tilin , jota voi käyttää sekä TikTokissa että TikTok Studiossa. Napauta alhaalta Rekisteröidy ja seuraa TikTok-tilin luomisen ohjeita.
   ༚  Voit kirjautua sisään nykyisellä TikTok-tilillä.
   ༚  Voit kirjautua sisään kolmannen osapuolen alustan, kuten Googlen tai Facebookin, kautta. Huom. Jos valitset tämän tavan, tarvitset TikTok-tilin.

Kun olet kirjautunut TikTok Studioon TikTok-tilillä, tilin data ja tietyt asetukset ovat käytössä molemmissa sovelluksissa.

TikTok Studion tiliasetukset

Kun lataat TikTok Studion tai rekisteröidyt tai kirjaudut sovellukseen, voit ylläpitää tiliasetuksia, esimerkiksi seuraavia:
•  Sovelluksen kieli: Voit muuttaa sovelluksen oletuskieltä.
•  Datan lataaminen: Voit pyytää datan lataamista TikTok Studiossa.
•  Tilin poistaminen käytöstä väliaikaisesti tai kokonaan: Voit poistaa TikTok-tilin väliaikaisesti tai kokonaan. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sekä TikTok- että TikTok Studio -profiili poistetaan käytöstä väliaikaisesti tai kokonaan, etkä pääse enää tileille.
•  Yksityisyysasetukset: Voit hallinnoida tilin yksityisyysasetuksia.
•  Estetyt tilit: Voit hallinnoida TikTokissa estämiäsi tilejä. Huom. TikTokissa estetyt tilit estetään myös TikTok Studiossa.

TikTok Studion ominaisuudet

TikTok Studiossa on seuraavat ominaisuudet:

Etusivu
Etusivulla näkyy yleiskatsaus tilistä ja julkaisuista sekä esimerkiksi seuraavat:
•  Muokkaustyökalut
•  Analytiikka
•  Arvioidut palkinnot
•  Tietoa uusimmista julkaisuistasi
•  Nousussa olevat ja suositellut videot, joista voi saada inspiraatiota omaan sisältöösi

Analytiikka
Voit seurata tilisi ja julkaisujesi menestystä TikTokissa:
•  Yleiskatsaus: Yhteenveto tilin ja julkaisujen analytiikkatiedoista.
•  Sisältö: Kaikkien postausten, nousussa olevan sisällön ja muiden kohteiden mittarit.
•  Seuraajat: Seuraajiin liittyviä demografisia ja muita tietoja.

Luominen
Saat käyttöösi edistyneitä muokkaustyökaluja, joiden avulla voit luoda ja ladata sisältöä:
•  Automaattiset tekstitykset: Lisää ja muokkaa videon tekstityksiä.
•  Kuvaeditori: Muokkaa kuvia esimerkiksi tarroilla, suodattimilla ja rajausasetuksilla.
•  AutoCut: Valitse malli, jossa on esimerkiksi tehosteita, musiikkia ja siirtymiä.
•  Kamera: Avaa laitteen kamera ja kuvaa, muokkaa ja lataa sisältöä.
•  Lataaminen: Valitse kuva tai video laitteelta, muokkaa julkaisuasetuksia ja lataa kohde.

Huomioita sisällön luomisesta TikTok Studiossa:
•  Jos lataat julkaisun TikTok Studioon tai poistat julkaisun, sama tapahtuu myös TikTokissa.
•  Jos luot tai muokkaat sisältöä ensimmäistä kertaa TikTok Studiossa, sinun on annettava sovellukselle laitteen kameran, mikrofonin, kuvien ja videoiden käyttöoikeus.
•  Julkaisuasetuksiin tehdyt muutokset tulevat käyttöön sekä TikTokissa että TikTok Studiossa.

Monetisointi
Voit tarkastella aktiivisten ohjelmien palkintoja ja monetisoinnin analytiikkatietoja TikTokissa:
•  Arvioidut palkinnot: Tarkastele seitsemän viime päivän aikana ansaittuja arvioituja palkintoja.
•  Saldo: Tarkastele kokonaissaldoa.
•  Palkintoanalytiikka: Seuraa palkintojen analytiikkatietoja.
•  Suositellut ohjelmat: Lue lisää muista TikTokin monetisointiohjelmista ja liity mukaan.
•  Aktiiviset ohjelmat: Tarkastele monetisointiohjelmia, joissa olet mukana.
•  Kovimmat sisällöntakojat: Tutustu samankaltaisiin sisällönluojiin ja inspiroidu.

Hallinnointi
Voit hakea, suodattaa ja lajitella julkaisuja ja kommentteja sekä tarkastella seuraavia tietoja:
•  Julkaisut: Voit tarkastella tietoja, kuten tykkäyksiä, jakoja ja katselukertoja, muokata yksityisyysasetuksia ja poistaa julkaisuja.
•  Kommentit: Voit poistaa kommentteja, vastata kommentteihin sekä antaa niille tykkäyksiä ja ei-tykkäyksiä.